Ce ghinion pentru Valentin Mihăilă! Românul va rata meciul cu AC Milan

1 lună in urmă 17

Valentin Mihăilă, atacantul în vârstă de 21 de ani al Parmei, a primit o veste proastă după accidentarea suferită la antrenament.

În urmă cu o zi, italienii au anunțat că Valentin Mihăilă a acuzat probleme medicale la ultimul antrenament al Parmei și nu a putut duce la bun sfârșit ședința de pregătire din cauza unor dureri la mușchii adductori.

După primele investigații la care a fost supus fotbalistul român, acesta a primit o veste deloc bună.

Valentin Mihăilă va rata meciul Parma – AC Milan

Potrivit Corrierre dello Sport, antrenorul Roberto D’Aversa nu se va putea baza pe Valentin Mihăilă pentru meciul cu AC Milan, programat sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 19:00, în cadrul etapei cu numărul 30 din Serie A.

Această accidentare vine într-un moment foarte bun al lui Valentin Mihăilă din punct de vedere sportiv. Acesta reușise să înscrie două goluri pentru Parma, în două meciuri consecutive, cu Fiorentina și AS Roma. De asemenea, acesta a reușit să marcheze pentru echipa națională chiar la meciul său de debut la prima reprezentativă, scor 3-2 cu Macedonia de Nord.

Fostul fotbalist al Universității Craiova a evoluat în toate cele trei partide din luna martie susținute de către prima reprezentativă în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, cu Macedonia de Nord, Germania, scor 0-1, și Armenia, scor 2-3. Acesta a jucat cu 30 de minute mai puțin decât colegul său de la Parma, Dennis Man.

2 goluri în 13 meciuri a înscris Valentin Mihăilă pentru Parma în actuala ediție a campionatului italian. 8.5 milioane de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, potrivit Transfermarkt. 5 goluri în 6 meciuri a înscris Valenin Mihăilă pentru echipa națională de tineret, în preliminariile pentru Campionatul European din Ungaria. 1 gol în 3 meciuri a marcat Valentin Mihăilă pentru prima reprezentativă, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

The post Ce ghinion pentru Valentin Mihăilă! Românul va rata meciul cu AC Milan appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă