Ce gafă! Mesajul postat de Joe Hart după ce echipa sa, Tottenham, a fost eliminată de Dinamo Zagreb

1 lună in urmă 2

Liga 1: FCSB - CFR Cluj, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Pe contul său de Instagram a apărut o postare cu mesajul "Misiune îndeplinită!", alături de scorul de 3-0. După ce postarea a fost văzută de toată lumea, a doua zi dimineață portarul de rezervă și-a cerut scuze. Însă Hart susține că nu el a scris-o.

Joe Hart susține că nu el a postat acel mesaj după Tottenham - Dinamo Zagreb 0-3

"Simt că trebuie să vin și să îmi cer scuze în numele echipei mele care se ocupă de conturile mele de pe rețelele de socializare. Abina m-am trezit și tocmai mi s-a atras atenția că cineva a crezut că noi am câștigat cu 3-0 noaptea trecută.

Pe cât de neglijent pare, pe atât de adevărat este. Ei au postat 'misiune îndeplinită'. Este inacceptabil. Sunt sigur că mulți oameni nu se bucură și mie îmi pare rău pentru asta. Evident că asta nu a venit din partea mea. Eu iubesc echipa și sunt la fel de supărat ca și băieții, așa că îmi cer scuze", a precizat Joe Hart.

Tottenham, eliminată de Dinamo Zagreb, care a reușit surpriza optimilor Europa League

În tur, Tottenham a câștigat cu 2-0 meciul cu Dinamo Zagreb, așa că erau slabe șansele ca rezultatul să poată fi întors de croați în returul din Anglia.

Însă nu a fost așa. Orsic a marcat două goluri în tompul regulamentar și a trimis meciul în prelungiri, iar apoi tot el a reușit hat-trick-ul și croații merg în sferturi, în dauna echipei antrenate de Jose Mourinho.

Joe Hart a jucat în 10 meciuri oficiale în acest sezon pentru Tottenham.75 de selecții are Joe Hart la naționala Angliei.Joe Hart joacă la Tottenham din august 2018, dup ăce a fost transferat de la Burnley, lber de contract. Etichete: tottenham , joe hart , dinamo zagreb , optimi europa league , tottenham-dinamo zagreb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă