Ce făcea Mihai Gâdea în biserici până să devină celebru. Nimeni nu s-ar fi gândit la el într-o astfel de ipostază

4 săptămâni in urmă 40

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV din România. Nu există român care să nu se fi uitat măcar o dată la emisiunea sa celebră „Sinteza Zilei”, în care dezbate cele mai fierbinți subiecte ale momentului. Cu toate acestea, puțini știu ce făcea realizatorul TV în biserici până să devină celebru. Nimeni nu s-ar fi gândit la el într-o astfel de ipostază, mai ales că acum este director de televiziune.

Puțină lume știe acest detaliu despre Mihai Gâdea

Mihai Gâdea, în prezent moderatorul unei emisiuni de mare succes în România, nu a fost mereu atras de televiziune. Iată ce făcea, de fapt, înainte să se angajeze la Antena 3. Puțini dintre fanii săi cunosc faptul că vedeta a cochetat și cu concurența, însă la Antena 3 a cunoscut adevărata celebritate.

Mihai Gâdea a devenit urmărit și ascultat de publicul român odată cu angajarea la postul de televiziune Antena 3. În prezent, este directorul postului de televiziune, unde prezintă emisiunea „Sinteza Zilei”, însă înainte să își facă intrarea în jurnalism făcea cu totul altceva.

Realizatorul TV făcea cu totul altceva înainte să devină celebru

Vedeta trustului Intact este directorul postului de televiziune Antena 3, începând cu 14 mai 2010, după ce în prealabil fusese director la Antena 2. Mihai Gâdea moderează emisiunea „Sinteza Zilei”, în cadrul căreia, la un moment dat, i-a avut ca invitați permanenți pe Valentin Stan, dar și pe Ion Cristoiu. Puțină lume știe însă că, între anii 2002 și 2004, a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între anii 2004 și 2005 a realizat programe TV pentru Antena 1. Mai mult, înainte să se apuce de jurnalism, Gâdea ținea predici în bisericile adventiste.

Ce făcea vedeta Antenei 3 în biserici

În 1999, Mihai Gâdea a obținut doctoratul în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea ”Ionel Brătianu și epoca sa”, iar în anul 2000 a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă, studii care i-au permis să țină predici în bisericile cu această religie.

Înainte de a deveni o mare vedetă de televiziune, jurnalistul ținea predici în bisericile adventiste, unde avea mare priză la public. Pe YouTube, doritorii care vor să-l asculte pe pastorul Mihai Gâdea pot găsi și acum un material video filmat la Sala Palatului. În respectivul filmuleț, acesta le povestea celor prezenți o întâmplare din viața sa.

Intrarea în televiziune l-a făcut foarte cunoscut

Însă, Gâdea a simțit că nu asta îi era chemarea, așa că a dat amvonul bisericii pe pupitrul de știri, devenind foarte cunoscut în toată România. „Sinteza Zilei”, emisiunea pe care o moderează la Anena 3, este urmărită, de luni până joi, de un număr foarte mare de români, dovadă fiind audiențele.

The post Ce făcea Mihai Gâdea în biserici până să devină celebru. Nimeni nu s-ar fi gândit la el într-o astfel de ipostază appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă