Ce face un bărbat singur când soția e plecată la mii de kilometri depărtare? Cum a fost surprins Toni Iuruc, în timp ce Simona Halep face bani pentru familie

2 zile in urmă 13

Simona Halep promite să tragă tare și la Australian Open, chiar dacă Toni Iuruc a rămas în România.

Deși este extrem de ocupat, omul de afaceri vrea să arate cât mai bine atunci când se va întâlni din nou cu Simona, astfel că Toni Iuruc a fost surprins în timp ce a ajuns la o frizerie de fție din Floreasca.

De ce a rămas singură jucătoarea noastră în Australia? Toni Iuruc a primit „interzis” în hotelul în care este cazată Simona Halep la Melbourne! Românca a fost nevoită să se cazeze în acest an într-un hotel indicat de organizatori, împreună cu celelalte jucătoare, spre deosebire de anul trecut, când a avut parte de tratament preferențial la Adelaide.

Cum a fost surprins Toni Iuruc, soțul Simonei Halep

Toni Iuruc are grijă să arate cât mai bine, dovadă că și-a găsit timp să se tundă, chiar dacă nu este probabil atât de liber ca în weekend.

„Zilele trecute, avea să ajungă și pe scaunul frizerului, în ”Floreasca”. A ”descălecat” dintr-o mașină cu șofer și a intrat la „aranjat”. Priceput, omul cu foarfeca în mână nu l-a țintuit o veșnicie în scaun pe soțul Simonei. A rezolvat rapid și bine. Mulțumit, Toni Iuruc a plătit ”tratația”, a lăsat bacșișul aferent, apoi s-a făcut nevăzut, pe bancheta din spate a mașinii sale. Al cărei șofer a știut imediat ruta”, au scris colegii de la Cancan.

Simona Halep le-a răspuns recent celor care cred că viața ei profesională a avut de suferit din cauza relației cu Toni Iuruc: „Mulți oameni au spus că mă voi duce în jos după petrecerea de nuntă, dar eu nu am spus așa ceva! Soțul meu îmi e alături și sunt fericită. Mă susține să continui să joc”.

Sursa foto: Cancan

The post Ce face un bărbat singur când soția e plecată la mii de kilometri depărtare? Cum a fost surprins Toni Iuruc, în timp ce Simona Halep face bani pentru familie appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă