Ce face și cum arată mama Laurei Stoica, la 15 ani de când fiica ei a murit

1 lună in urmă 1

Mama Laurei Stoica pare să se fi împăcat cu moartea fiicei sale, survenită în urmă cu 15 ani. Credința a fost cea care a salvat-o după ce destinul i-a luat tot ce avea mai de preț. Femeia merge în fiecare an, pe 9 martie, la mormântul fiicei sale, cu o lumânare și o floare.

Mama Laurei Stoica, declarații în preajma zilei de comemorare a fiicei. S-au scurt 15 ani de la moartea artistei

Acum 15 ani, Laura Stoica dispărea dintre noi după un accident cumplit de circulație. Avea 38 de ani. Își găsise jumătate și urma să devină mamă. Nu a mai apucat, s-a grăbit să-și atingă steaua. Totul s-a sfârșit în urma unui cumplit accident de mașină.

„Noi în fiecare an mergem la mormânt la fiica mea, și în martie, și în octombrie, de ziua ei, ne întâlnim cu toții. Suntem un grup de persoane din care fac parte și prietene de-ale ei, cele mai apropiate, care au rămas aproape și de noi, de familia Laurei… Și mergem împreună la mormânt la ea cu lumânări și flori și ne amintim de ea de fiecare dată… Așa cum ne amintim zilnic în casă sau când mai vorbim la telefon.

În luna martie, de obicei o comemorăm în jurul datei de 9 martie, când a urcat la ceruri. Nu prea îmi vine să cred că au trecut atâția ani, parcă a fost ieri! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Laura a fost fiica mea! Am trăit bucurii imense alături de ea și am avut parte de emoții fantastice la spectacolele și la concursurile ei. Așa că, tot ce pot să spun este că îi mulțumesc lui Dumnezeu că ea a făcut parte din viața mea”, a povestit mama artistei celor de la Click!.

„Al treilea nepot venea de la fata mea. Nu a fost să fie. Așa a vrut Dumnezeu”

Femeia mai are doi băieți, unul în Anglia și altul în București. Primul este căsătorit și stabilit în Regatul Unit cu familia sa. Unul dintre fii a făcut-o bunică de două ori.

„Fiul meu m-a făcut bunică acum 24 de ani, apoi acum 16 ani. Al treilea nepot venea de la fata mea dacă nu se întâmpla tragedia, dar nu a fost să fie… Așa a vrut bunul Dumnezeu!”, încheie aceasta.

The post Ce face și cum arată mama Laurei Stoica, la 15 ani de când fiica ei a murit appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă