Ce face Gina Pistol în casă, toată ziua. Smiley a dat-o de gol, chiar înainte să nască

2 săptămâni in urmă 8

Smiley a dat-o de gol pe iubita sa. Ce face Gina Pistol în casă și cum își petrece toată ziua? Se pare că statul cu un artist te molipsește. Ce face prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” înainte să nască?

Smiley a dat-o de gol pe Gina Pistol. Ce face graviduța în casă?

Statul în casă cu un artist poate să te înnebunească și în același timp să te facă să descoperi lucruri pe care nu le-ai fructificat până acum, iar în a doua categorie se află Gina. Frumoasa blondină a fost prezentă la multe reality-uri unde în timpul muncii depuse fredona de zor, semn că o relaxează și îi place să cânte, mai ales că în trecut a luat cursuri de canto chiar la școala de muzică a Crinei Mardare.

Acum că relația dintre ei e în văzul tuturor, iar cele două vedete se filmează și le arată fanilor, mulți se întreabă de ce nu apare o piesă de dragoste care să fie inspirată chiar din viața reală. Moderatorul de la „Românii au talent” a susținut că iubita sa are voce și că are o ureche muzicală chiar foarte bună.

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi”, a detaliat colegul de platou al lui Pavel Bartoș.

Întrebat despre anul special în care va deveni părinte, Smiley a spus că: „Deşi încerc, cred că nu îmi imaginez nici 1% din ce se va întâmpla în viaţa mea. Dar, abia aştept. Sunt pregătit pentru tot ce urmează sau, cel puţin, încerc să fiu. Sper să ies pe plus la evaluarea de un an.”

Ce își mai dorește de la anul 2021?

„Să pot să întorc în jurul meu tot binele pe care simt că îl trăiesc, să transform sentimentele mele, prin muzică, în emoţii de tot felul pentru cei care ascultă şi să pot pune reflectorul pe toţi oamenii talentaţi de la HaHaHa Production. Sunt atât de mulţi, de tineri şi de tari, încât îmi vine să strig în gura mare lumii să se uite către ei, că merită. Dar va face asta muzica lor pentru mine. Pe lângă asta, îmi doresc ca lumea mea să fie bine, iar oamenii toţi să fie sănătoşi, liniştiţi şi optimişti”
Smiley (Sursa: click.ro)

The post Ce face Gina Pistol în casă, toată ziua. Smiley a dat-o de gol, chiar înainte să nască appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă