Ce face fiica lui Anghel Iordănescu! A dat lovitura | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 1

Maria Iordănescu, 25 ani, fiica lui Anghel Iordănescu, e prezentatoarea știrilor naționale, de la ora 18:30, ale Look Sport Plus.

Tânăra a realizat în trecut o emisiune la Telekom Sport.

Maria a absolvit ASE (Academia de Studii Economice din București) și a urmat cursurile unei școli de televiziune.

Maria Iordănescu, prezentatoare tv

Anghel Iordănescu, unul dintre cei mai titrați antrenori români, are patru copii. Trei băieți, Edward, actualul antrenor al celor de la CFR Cluj, Alexandru și Andrei, plus o fată: Maria. Tânăra e extrem de apreciată de cea care i-a îndrumat cariera în televiziune.

„În ultimii 20 de ani am privit in ochi peste o mie de tineri care visau la o cariera in jurnalism. Am antrenat sute. Zeci, sunt deja o prezenta constanta pe posturile nationale, la stiri. Unii au jurnale, altii sunt reporteri buni, cu perspectiva.

Cred ca am asezat in buzunarul fiecaruia o margica magica ce le-a folosit ca vama, in drumul lor. Poate nu am facut totul cu perfectiunea unui designer care taie studiat forme si structuri insa cred cu tarie ca in modelul final exista si o bucata din mine. Exista categoric, doua elemente care le definesc pasii. Determinarea si harul. Dar cand intalnesti aceste doua atributii, laolalta, lucrurile se schimba” a scris pe rețelele sociale Loredana Danciu.

„Provine dintr-o familie de campioni. Campioni de poveste, ai României”

„Am cunoscut un copil cu har. Un atribut cu care ajungi aici, pe pamant. Nu este insa suficient ca sa muti din loc, munti. Acel copil cu har este si determinat, curajos si harnic. Aceasta combinatie i-a aratat astazi drumul spre succes. Nu e ca nu l-ar fi cunoscut pana acum. Da, provine dintr-o familie de campioni. Campioni de poveste, ai Romaniei.
Mi-a placut mereu sintagma „campionii nu s-au nascut in ring. Acolo doar le recunoastem valoarea”.

Sunt cuvintele care o descriu cel mai bine pe Maria!!! Care de astazi nu este doar sora lui Edi Iordanescu si fiica uriasului Anghel Iordanescu. Este Maria Iordanescu!!! Prezentatorul stirilor nationale Look Sport Plus, in direct, de la 18.30. Iti doresc sa ramai in teren cat mai mult, tu sa dai scorul final si sa fii prima, in tot, asa cum ai demonstrat pana acum. Ai jurnalul tau de stiri! Esti pe picioarele tale! Si sunt atat, atat de mandra de tine! Felicitari copilas!” a încheiat Danciu.

The post Ce face fiica lui Anghel Iordănescu! A dat lovitura | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă