Ce face fiica Andei Adam, la cei 5 ani ai săi. Puțini copii sunt ca ea

1 lună in urmă 23

Anda Adam se poate considera o femeie norocoasă. Talentata artistă este extrem de mândră de fiica ei, care pare să-i calce pe urme. Ce face micuța Evelin de dimineață până seara.

Fiica Andei Adam, o adevărată artistă

Fiica Andei Adam are toate șansele să devină o mare artistă, lucru pe care chiar celebra ei mămică l-a observat. Evelin are 5 anișori și deja prezintă toate datele pentru a călca pe urmele solistei.

Anda Adam a avut un an plin de evenimente și se bucură de faptul că a avut ocazia să mai lucrze în studio, acolo unde-și demonstrează calitățile artistice. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” mărturisește că este mândră de fiica ei Evelin care pare să-i moștenească talentul muzical.

Fetița cântăreței este o mică vedetă pe TikTok, acolo unde adoră să cânte și să danseze de dimineața până seara. Relația dintre mamă și fiică este una extrem de apropiată, deși Anda a recunoscut că în ultimul timp a petrecut mai puțin timp alături

„Cântă toată ziua şi dansează, dar face şi TikTok-uri, are 5 ani jumătate şi rupe TikTok-ul, are profilul ei şi o mulţime de vizualizări. Acum viaţa nu mai este despre mine, este doar despre ea.

În ultimul timp petrecem foarte puţin timp, pentru că particip la emisiunea „Bravo, ai stil, Celebrities”, de la Kanal D dar încerc în zilele în care nu am filmări de dimineaţă până seara să petrec mai mult timp cu ea.

Acum stă cu bonă, când nu sunt eu acasă, copilul e la mine după despărţirea de fostul soţ.”, a declarat Anda Adam, într-un interviu acordat celor de la click.ro.

Anda Adam s-a logodit cu noul ei iubit

După divorțul dificil de Sorin Nicolescu, tatăl micuței Evelin, Anda Adam iubește din nou. Cântăreața este extrem de fericită alături de noul ei partener de viață care-i va deveni în curând și soț.

Anda Adam s-a logodit cu iubitul ei Yosif Mohaci în vacanța romantică pe care cei doi au petrecut-o în Cappadocia, Turcia.

Omul de afaceri a profitat de peisajul ca din povești pentru a-i face o surpriză de neuitat femeii alături de care vrea să-și petreacă tot restul vieții. Blondina a acceptat cu ochii umezi de emoție, trăind cele mai frumoase momente ale vieții sale.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboara zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie.

A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia.

Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul.”, a zis vedeta pentru Wowbiz.

The post Ce face fiica Andei Adam, la cei 5 ani ai săi. Puțini copii sunt ca ea appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă