Ce face Daniel Pavel după Survivor România. Cu ce se ocupă prezentatorul care i-a cucerit pe telespectatorii Kanal D

2 luni in urmă 45

Cu ce se ocupă Daniel Pavel după finele emisiunii Survivor România 2021? Cunoscutul prezentator al show-ului sportiv și-a reluat viața imediat cum a revenit din Republica Dominicană. Ce face acum?

Cu ce se ocupă acum Daniel Pavel?

Viața lui Daniel Pavel s-a schimbat odată cu proiectul Survivor România 2021. Acesta a mărturisit că a fost o experiență de neuitat în Republica Dominicană, iar la revenire a decis să nu mai piardă timpul și să o ceară pe partenera sa în căsătorie.

Moderatorul este mereu pe fugă pentru că se împarte între România și Austria, unde lucrează logodnica sa de o bună perioadă. Viața lui a revenit la normal după ce proiectul s-a terminat, așa că imediat după ce a ajuns acasă a petrecut clipe veritabile cu părinții și iubita.

Prezentatorul de televiziune a mărturisit că se ocupă cu rutina sa zilnică, parte din mindset-ul de supraviețuitor. Acesta este disciplinat și organizat și susține că dacă ai tabieturi nu poți fi călător, dar o rutină e perfectă.

În timpul în care a stat departe de cei dragi a simțit încă o dată cât este de importantă familia, așa că imediat cum a ajuns în țară a povestit cu tatăl său la o bere românească. Marina, viitoarea sa soție, a ajuns la o săptămână după el acasă, iar abia atunci a simțit că tabloul este perfect.

„Nu știam ce să facem, ea are un job de mare răspundere la Viena, este solicitant și ne-am gândit să împărțim vacanța în două. O săptămână în România, să ne vedem, pentru că eu am dorit să fiu aproape de colegii mei din Kanal D, din media, să ofer cât mai multe insight-uri despre ce a fost „Survivor România”
Daniel Pavel (Sursa: viva.ro)

„O să încercăm să stăm cât de mult se poate împreună”

Vedeta a mai împărtășit și faptul că de ziua sa de naștere cei doi vor merge în Creta. Totul este deja pregătit pentru câteva clipe de relaxare în doi, dar cu toate astea ambii își propun să stea cât mai mult timp împreună.

„În toamnă, de ziua mea, ne dorim să mergem în Creta, am făcut deja rezervările. Între aceste două vacanțe, ca scurte intermezzo, voi fi cu ea la Viena, vom mai călători un pic, ea va mai veni în țară câte un weekend.

O să încercăm să stăm cât de mult se poate împreună. Dar din toamnă voi fi mai mult la Viena și voi reveni în România când va fi nevoie de prezența mea aici”
Daniel Pavel

The post Ce face Daniel Pavel după Survivor România. Cu ce se ocupă prezentatorul care i-a cucerit pe telespectatorii Kanal D appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă