Ce face CRBL acum, după ce s-a mutat de aproape 1 an în Spania. Cu ce se ocupă în continuare EXCLUSIV

2 zile in urmă 11

Artistul spune că deși se simte bine în țara de adopție, nu are niciun motiv să ”creeze rime bine legate” și în spaniolă.

Ce face CRBL acum, după ce s-a mutat de aproape 1 an în Spania

Eduard Mihail Andreianu, alias CRBL (Creează Rime Bine Legate), spune că e bine-mersi în Spania și că nu vede niciun motiv pentru care ar face o nouă schimbare în viața sa. Plecat de aproape un an în Spania, în zona Valencia, CRBL admite că multe lucruri s-au schimbat, atât în viața sa, cât și în a celor din jur.

”Mi-e bine unde sunt, cum sunt. În plus, nu s-a schimbat absolut nimic din decizia mea luată acum ceva vreme și pe care multă lume o cunoaște. Ceea ce s-a schimbat e la nivel social, la cel al comunicării, cu accentul pus pe social-media. Iar asta e evident pentru toată lumea, nu doar pentru mine”, începe CRBL seria gândurilor împărtășite în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Fără cursuri de spaniolă

Eduard Mihail, 43 de ani, e în continuare un tip direct, care nu se ascunde în spatele cuvintelor.

”Nu am de gând să mă atașez de limba spaniolă. Nu mă interesează deloc spaniola pentru a compune muzică. O fac în continuare în română și nu am niciun motiv să schimb asta!”, răspunde el la întrebarea dacă a început deja să găsească și să ”creeze rime bine legate” și în limba țării de adopție.

El precizează că nu a urmat și nici nu urmează cursuri de spaniolă:

”Înțeleg bine limba și pot comunica cu cei din jur atât cât mi-e de ajuns. Dar nu am de gând să o învăț la modul intensiv”.

A renunțat momentan la concerte

Pe de altă parte, CRBL admite că muzica a intrat și ea în sfera schimbărilor care pare să fi afectat bine în ultima vreme o serie de lucruri.

”Nu am ținut niciun concert de când am ajuns în Spania. Asta deși muzica a continuat să se numere printre prietenii mei apropiați. Știu însă că am ajuns în faza în care nu mai caut comercialul, că m-am schimbat. Și nu doar eu! S-a schimbat muzica, s-a schimbat gândirea oamenilor. Sincer, nu știu dacă românii sau spaniolii îmi mai înțeleg muzica. Iar asta nu e un reproș. Am ales să mai aștept o vreme, să mai caut. Vă spun doar atât: lucruri serioase și mari urmează!”, sună promisiunea celui care s-a numărat multă vreme printre favoriții publicului român.

Nu vrea iertarea nimănui

În ceea ce privește motivele pentru care a ales să plece din România, CRBL nu consideră că are motive serioase pentru a reveni asupra trecutului:

”Nu aștept de la nimeni iertare sau scuze. Nu există așa ceva. Ceea ce s-a petrecut, s-a petrecut! Nu are niciun rost să revenim asupra trecutului!”.

CRBL s-a mutat în toamna anului trecut în Spania, alături de soția sa, Elena, și fetița lor, Alessia Ecaterina. Inițial, ei au tatonat acest plan și după o ședere de vreo doi au decis să facă marea schimbare din viața lor lor. Decizia lui CRBL a survenit la scurt timp după ce anul trecut între el și bunul său amic, ”Oase”, alias Ionuț Dongo, a intervenit o ruptură definitivă. Cei doi erau legați de o prietenie de cincispreze ani, de pasiunea pentru dans, dar și de câștigarea în 2019 a unei competiții de televiziune atât de dificilă cum este ”Asia Expres”, difuzată cu mare impact la public de Antena1.

The post Ce face CRBL acum, după ce s-a mutat de aproape 1 an în Spania. Cu ce se ocupă în continuare EXCLUSIV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă