Ce este snorkeling și ce echipament iți trebuie pentru această activitate

2 luni in urmă 5


Cu siguranță ai auzit de termenul de snorkeling și te-ai întrebat ce înseamnă. Snorkelingul este o activitate sportivă de scufundare și înot, prin care poți descoperi și admira peisajul marin. 


Nu este deloc periculos, iar asta pentru că există contact permanent cu suprafața apei. Snorkelingul este accesibil și foarte sigur. Pentru a practica această activitate, ai nevoie de un echipament complet cu ajutorul căruia poți respira sub apă și poți vedea flora și fauna subacvatică.


Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Libertatea. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Pentru a practica snorkeling ai nevoie de un costum special din neopron. Fie că este unul întreg sau format din tricou și pantaloni. Este esențial să fie unul de calitate, pentru a putea petrece mai mult timp sub apă, admirând flora și fauna. 


Apoi, vei avea nevoie de o mască de scufundări. Această mască trebuie să îți ofere confort și să te ajute să vezi totul clar. Ai grijă să o potrivești bine, astfel încât să nu pătrundă apă în ea. Vei mai avea nevoie de un tub prin care să respiri în timp ce ești sub apă. Tubul de snorkel este ținut în gură cu un muștiuc special din silicon. Atunci când alegeți un tub trebuie să acordați atenție confortului atunci când îl folosiți. 


În plus, vei mai avea nevoie de labe de înot sau de încălțăminte specială subacvatică pentru a nu te răni în timpul activității. 


TRICOU TERMIC NEOPREN 100 GRI DAMĂ SUBEA2. PANTALON SCUFUNDĂRI FREEDIVING NEOPREN 3MM FRD900 GRI/VERDE SUBEA3. SHORTY DE SNORKELING 2100 GRI ROZ DAMĂ SUBEA4. BLUZĂ SNORKELING NEOPREN 1,5 MM SNK 500 GRI BĂRBAȚI SUBEA5. COMBINEZON SNORKELING 100 ALBASTRU BĂRBAȚI SUBEA6. MASCĂ SCUFUNDĂRI SCD 500 HUBLOU TIP STICLĂ NEGRU SUBEA7. TUB SCUFUNDĂRI SCD100 ALBASTRU MUȘTIUC DIN SILICON SUBEA8. MASCĂ SNORKELING LA SUPRAFAȚĂ EASYBREATH 500 TURCOAZ SUBEA9. AQUASHOES 100 GRI ÎNCHIS SUBEA10. LABE DE ÎNOT SCURTE EASYFINS GRI NABAIJIDacă nu știi să înoți și ai o oarecare teamă de apă, vezi care sunt beneficiile cursurilor de înot încă de la o vârstă fragedă!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă