Ce este "Family Care", serviciul pentru VIP-uri la care au apelat Leo Messi și Antonela Roccuzzo la Paris

2 luni in urmă 24

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - Universitatea Craiova, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Ce este "Family Care", serviciul pentru VIP-uri la care au apelat Leo Messi și Antonela Roccuzzo la Paris

Pe lângă un contract extraordinar, formația din capitala Franței îi pune la dispoziție lui Messi și soției sale, Antonela Roccuzzo, serviciul "Family Care", care a fost înființat de PSG în ultimul deceniu, când investitorii din Qatar au preluat clubul și au adus fotbaliști de top la echipă.

Serviciul pus la dispoziție starului argentinian își propune să ajute familia lui Leo Messi să se adapteze mult mai ușor la viața din Franța.

"Este un serviciu de care beneficiază fotbalistul și familia sa. A început să fie folosit când jucători de talie mondială ca Neymar sau Mbappe au fost transferați și am trecut la un alt nivel.

Cei care se ocupă de serviciu se asigură, de exemplu, de găsirea unei școli pentru copii sau că toate vizele sunt în regulă. Ei fac totul pentru a se asigura că familia este liniștită. Sunt ajutați inclusiv cu zilele de naștere din familie, se ocupă de tot", povestește Luis Ferrer, unul dintre cei care au pus bazele acestui proiect, potrivit Infobae.

În plus, PSG caută deja o casă pentru Messi și familia sa în Neuilly-sur-Seine, localitatea învecinată cu Parisul în care locuiesc majoritatea jucătorilor echipei lui Mauricio Pochettino.

Până când se va hotărî asupra noii sale locuințe, argentinienii sunt cazați la luxosul hotel "Le Royal Monceau".

Galerie Foto

Poziționat în inima Parisului, la câțiva pași de Champs Elysees și Arcul de Triumf, hotelul i-a fost gazdă în 2017 și lui Neymar, imediat după transferul de la FC Barcelona, informează Mundo Deportivo.

Renovată complet după planurile celebrului designer francez Philippe Starck, clădirea are un aer deosebit de elegant și dispune de facilități de lux, printre care mai multe locuri de servit masa, în care se combină preparatele locale și cele internaționale, pregătite de bucătari cu stele Michelin.

Messi va juca în următorii doi ani la Paris, iar în contract există și posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. Salariul lui Messi la noua sa echipă va fi de circa 35 de milioane de euro pe sezon, cu tot cu bonusurile de performanță.

Etichete: psg , paris , lionel messi , family care
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă