Ce eroare! Bălgrădean le-a făcut cadou un gol sârbilor, după ce a ieșit inexplicabil din careul de șaisprezece metri

1 lună in urmă 40

  • Liga 1: Voluntari - Chindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Farul, vineri, 21:00, Digi Sport 1

Elevii lui Marius Șumudică și-au creat mai multe ocazii în prima repriză și căutau să preia conducerea în a doua parte, însă Cristian Bălgrădean le-a dat calculele peste cap.

Cristian Bălgrădean, eroare majoră în CFR Cluj - Steaua Roșie

Introdus pe teren la pauză, în locul lui Giedrius Arlauskis, portarul român a făcut o eroare gravă, făcându-le cadou golul de 2-1 sârbilor. În minutul 53, oaspeții au plecat pe contraatac, iar Katai a primit mingea la jumătatea terenului.

Decarul Stelei Roșii a început să demareze spre poarta ardelenilor, însă și-a făcut mingea mult prea lungă. Bălgrădean a decis inexplicabil să iasă din poartă, în afara careului de șaisprezece metri, și i-a trimis direct lui Pavkov, care a marcat cu poarta goală.

Marius Șumudică spunea că CFR Cluj trebuie să demonstreze că meciul de la Belgrad a fost un accident

Ce avem de făcut decât să demonstrăm că meciul tur a fost un accident? Asta trebuie să demonstrăm, să avem o evoluție bună și să obținem un scor favorabil. Trebuie să demonstrăm că nu asta e diferența de valoare dintre CFR și Steaua Roșie.

Jucătorii trebuie să demonstreze că sunt un grup unit și să șteargă cu buretele ce a fost. Vom juca pe atac, să câștigăm, așa cum am făcut-o și până acum”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare duelului.

Etichete: cfr cluj , steaua rosie , balgradean
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă