Ce dorință bizară are Dani Oțil după ce moare. L-a șocat total pe Răzvan Simion: „Nu mai putem cu burețeii”

1 săptămână in urmă 11

În timp ce Răzvan Simion discuta, implicat, ca de obicei, cu specialistul în beauty invitat în emisiune, Dani Oțil nu s-a putut abține să nu facă anumite comentarii pe seama colegului și prietenului său. În încercarea de a explica atenția pe care o acordă Răzvan Simion, de obicei, îngrijirii aspectului tenului, Dani Oțil a indicat și „obsesia” pe care ar avea-o Răzvan Simion în ce privește…burețeii de machiaj.

Ce dorință bizară are Dani Oțil după ce moare

Dani Oțil nu a putut să nu remarce, în stil propriu, atenția pe care o acordă colegul său sfaturilor în materie de beauty, ocazie cu care a dezvăluit atenția pe care o acordă unui accesoriu de make-up nelipsit din rutina de make-up a oricărei doamne și domnișoare: burețeii de machiaj.

„Dani: La Milano, am intrat în cabina de probe și a trecut pe lângă mine un model misto, dar avea niste calcâie…El a fost într-un loc cu niște doamne proprietare de barci Riva. Dar el nu s-a uitat la poșetele lor, la inelele lor, s-a uitat la burețeii lor (n.red. bureții de machiaj).

Răzvan: De-aia ai tu riduri pe față! Dacă n-ar fi fetele noastre de la machiaj, s-ar machia cu spaclu.

Dani: Nu mai putem cu burețeii plini de bacterii.(…) Când m-o machia mort Elena, sa aibă grijă la bureței, că m-or cotropi bacteriile”, a fost dialogul amuzant dintre Răzvan și Dani.

Dani Oțil, ironii la adresa colegilor Răzvan Simion și Nicolai Tand

De altfel, în ediția de azi a emisiunii, Dani Oțil a mai ținut să facă aprecieri în manieră proprie, la adresa lui Răzvan Simion, dar și la adresa lui Nicolai Tand, considerați printre cei mai sexi bărbați din România, judecând după numărul de admiratoare.

„Pentru astea de v-ați perpelit pentru cei mai sexi bărbati din Romania: Răzvan si Tand. O parte dintre femeile din țară salivau când îi vedeau pe ăștia. Aveau unele muncitoare în construcții pozele voastre în vestiar, și-au lăsat soții și copiii pentru voi”, a mai ținut să menționeze Dani Oțil.

Tot în ediția de azi a emisiunii, Dani Oțil a mărturisit și șocul avut când a primit factura la curent.

„Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent…M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit”, a mărturisit Dani Oțil.

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat masuri de precauție.”, a mai zis Dani Oțil.

Dani Oțil a petrecut sărbătorile de iarnă acasă, pentru prima dată în 12 ani, așa cum a mărturisit. El s-a căsătorit anul trecut și are un băiețel, pe nume Luca Tiago.

The post Ce dorință bizară are Dani Oțil după ce moare. L-a șocat total pe Răzvan Simion: „Nu mai putem cu burețeii” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă