Ce discuții a avut WRS cu Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva!”: „Nu e totul lapte și miere”. Și Ozana Barabancea l-a taxat

1 săptămână in urmă 59


WRS, reprezentatul României la Eurovision 2022, participă la „Te cunosc de undeva!”, sezonul 18. Cântărețul a avut parte și de discuții neașteptate pe parcursul show-ului cu Andreea Bălan și Ozana Barabancea, membre ale juriului.


WRS și Emilian au prezentat deja câteva show-uri în fața juraților, uneori au primit note mari, alteori mai mici, însă nu s-au descurajat. Unele momente au stârnit discuții cu jurații, Andreea Bălan a comentat referitor la dansurile lor, iar Ozana Barabancea la felul în care au cântat.


„Eu fiind dansator de foarte mulți ani, cu Andreea am avut așa niște…Mi-aș fi dat drumul la gură, erau clinciuri. Am zis, „Calmează-te, calmează-te!„. O să vedeți într-o emisiune. În ochii mei se vede că…dacă sar peste masa asta de jurați acuma… Ne-au spus câteva. Și Ozana ne-a taxat într-o emisiune. Nu e totul lapte și miere. Trebuie să știi să încasezi”, a declarat WRS la Antena Stars, conform Fanatik.
Până să devină concurent, WRS nu a știut cât de mult timp va trebui să petreacă la filmări, la repetiții sau în culise, la machiaj. „Barierele le-am simțit. E mai mult ideea de reality din spate. Aveam emoții, nu știam. Eu sunt ăsta foarte perfecționist pe scenă.


Lucrez pentru alea trei minute, însă se filmează foarte mult și pe canapea și în culise. Și eram,’ poate o dau în bară, poate nu mă place lumea ca omul care sunt acolo în spate, poate sunt răutăcios’...”, a adăugat WRS despre emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă