Ce discuții a avut Denise Rifai cu tatăl ei iordanian din cauza meseriei sale. „Lui nu îi surâdea această expunere a mea”

3 săptămâni in urmă 17

Denise Rifai are o carieră în televiziune de ani de zile. Puțini dintre fanii ei știu că prezentatoarea de la Kanal D a avut discuții cu tatăl ei tocmai din cauza meseriei sale la TV. Bărbatul originar din Iordania, la început, nu a fost de acord cu cariera aleasă de fiica lui.

Denise Rifai a lucrat la Realitatea Tv timp de nouă ani, iar în luna martie a anului trecut și-a dat demisia de la postul TV, iar ulterior a intrat în echipa Kanal D. Se știe că tatăl ei este iordanian, iar mama ei este româncă. Denise Rifai face parte „din două lumi”, așa cum a declarat chiar ea.

Într-un interviu pentru Fanatik, vedeta a mărturisit că nu a avut parte de susținerea tatălui la începuturile ei în presă, bărbatul își dorea ca fiica să îi calce pe urme, să devină arhitect. „E adevărat, tata și-ar fi dorit pentru mine altă profesie, poate aceea de arhitect, ca a lui. A acceptat foarte greu alegerea mea, dar a înțeles până la urmă că nu îmi voi schimba opțiunea și că nu era vorba de un moft, de ceva trecător. Până la urmă un părinte vrea să-și vadă copilul fericit, iar eu sunt fericită cu ceea ce am ales în profesia mea.”, a declarat moderatoarea în vârstă de 36 de ani.

Chiar dacă alegerea fiicei nu a fost pe placul lui, acesta o urmărea de fiecare dată când aceasta avea emisiune la TV. La fel face și acum, mai ales că se bucură de un adevărat succes cu show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Tatălui meu nu îi surâdea această expunere a mea, interacțiunea cu tot soiul de oameni, toate tipologiile. Și consideră că această profesie vine la pachet cu multă tensiune, stres puternic care îți poate afecta viața personală. Îmi dorea binele. Dar a realizat cât de mult iubesc ceea ce fac și energia pe care mi-o oferă profesia mea. În același timp, știe că dincolo de orice emisiune, există o motivație puternică, aceea de a face bine, de a afla adevărul, de a veni cu ceea ce pot eu în sprijinul cetății.”, a mai mărturisit ea în același interviu.

denise-rifai-1-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Întrebările sunt puse cu bună credință, că nu hărțuim invitații”

Așadar, printre fanii emisiunii sale de la Kanal D se numără și membri familiei sale. „Tata urmărește emisiunea și știe că întrebările sunt puse cu bună credință, că nu hărțuim invitații, că vrem să oferim oamenilor o imagine cât mai aproape de adevăr. E la curent cu ce efort există în spatele realizării acestei emisiuni, pentru că îi povestesc cum decurg lucrurile.”, a mai declarat vedeta pentru fanatik.ro.

Cine e și cum arată fratele lui Denise Rifai

Fratele lui Denise Rifai este mai mic cu șapte ani decât prezentatoarea de la Kanal D. Într-un interviu la Radio Impuls s-a aflat că fratele lui Denise Rifai este Murad, care are 29 de ani. „Mi-am dorit foarte mult un frățior. Aveam 7 ani când a apărut și mi-a plăcut că eu am putut să-i dau prenumele, ceea ce mi s-a părut o mare onoare. Mi l-am dorit foarte mult, Dumnezeu mi l-a trimis și acum e mâna mea dreaptă”, a mărturisit vedeta la radio.

„Parcă e copilul meu. Îmi doresc foarte mult copii. E realmente când crești tu pe cineva, când petreci mult cu cineva sau când îi dai tu din energia ta. Îl vezi și nu mai ai nevoie de cuvinte. Te înțelege, te simte și lucrurile se întâmplă”, a mai spus Denise Rifai în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” de la Radio Impuls.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă