Ce dietă ține Andreea Mantea. Vrea să slăbească 14 kilograme: „Trebuie renunțat la zahăr, pâine”

1 săptămână in urmă 12

După ce s-a îngrășat 14 kilograme într-un an, Andreea Mantea își dorește să revină la silueta de altă dată. Prezentatoarea de la Kanal D merge la sală și a început să țină dietă. La ce alimente a renunțat pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Andreea Mantea își dorește ca în anul 2022 să facă o schimbare majoră și să își recapete silueta. Vedeta de la Kanal D a început dieta și merge aproape zilnic la sală. Într-un an, ea s-a îngrășat 14 kilograme, în prezent având 66 de kilograme și dorește să ajungă la 52, așa cum avea înainte.

„Am stat și m-am gândit.

Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur cu diete și așa mai departe. Nu! Vreau să încep să am un stil de viață mai sănătos, cel puțin din punct de vedere al alimentației. Aici este o mare problemă(…) Trebuie să fac cumva și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta.

Nu pot să mai fiu așa cum eram. Nu pot. Cei care mă cunosc știu că eu puteam să mănânc cinci cutii de pizza fără să se vadă. Eram foarte ok și eram invidiată atunci, ba chiar certată. Acum e altfel. Mă rog, amănunte!”, spune Andreea Mantea.

andreea-mantea-dieta-2-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

La ce alimente a renunțat Andreea Mantea

Pentru a scăpa de kilogramele în plus, Andreea Mantea a început o dietă pe care a împărtășit-o cu fanii săi. Prezentatoarea emisiunii „O nouă șansă” a renunțat la zahăr și pâine.

„Trebuie renunțat la zahăr, pâine, neapărat să introduc mai multe fibre pe care să le consum dimineața.(…) După rău vine bine! Am încercat să vă împărtășesc aceste gânduri ale mele și sper să ajung la 52 de kilograme, chiar 50 și să rămân acolo.

Am început deja de două zile să mănânc sănătos, să beau ceaiuri”, a explicat Andreea Mantea la InstaStory, relatează VIVA!.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă