Ce cuvânt a putut să folosească Becali în schimbul de notificări cu Iordănescu: "Am scris psihologic, să nu ceară mai mult"

3 săptămâni in urmă 21

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Schimb de notificări între Edi Iordănescu și Gigi Becali

Antrenorul a acceptat despărțirea amiabilă, deși ar fi trebuit să primească despăgubiri în valoare de jumătate de milion de euro, în cazul în care înțelegerea i-ar fi fost reziliată unilateral.

Între Edi Iordănescu și Gigi Becali a existat un schimb de notificări, până să se ajungă la despărțire. Enervat de afirmațiile patronului, care a criticat jocul echipei, tehnicianul l-a amenințat pe latifundiarul din Pipera cu clauza de 500.000 de euro.

"În condițiile în care FCSB sau domnul George Becali vor continua să facă declarații publice repetate și agresive la adresa jucătorilor și a antrenorului care au drept consecință atingerea demnității jucătorilor, precum și crearea unei atmosfere ostilă, degradantă, umilitoare, ofensatoare și de intimidare în cadrul echipei, cu scopul de a-l determina pe antrenor sa accepte condițiile impuse de către club sau să renunțe la contract fără plata clauzei penale, vă facem cunoscut ca vom aplica întocmai mecanismul contractual existent”, se arată în notificarea trimisă de Edi Iordănescu, scrie GSP.ro.

În replică, Gigi Becali i-a făcut lui Edi Iordănescu o propunere de reziliere pe cale amiabilă, redactată în termeni ofensatori. În notificare a fost folosit cuvântul "pomană" atunci când a venit vorba despre drepturile financiare ale antrenorului.

"Urmare a notificării dumneavoastră, considerăm că nu mai doriți o colaborare și dacă doriți o încetare pe cale amiabilă a contractului, vă propunem plata la zi a drepturilor bănești (jumătate din noiembrie) și plata ca pomană a jumătate din drepturile bănești pe restul lunii noiembrie și tot ca pomană pentru drepturile bănești pe luna decembrie.", se arată în răspunsul clubului pentru Edi Iordănescu.

Gigi Becali recunoaște că a folosit termenul "pomană": "Da, așa am ordonat!"

Gigi Becali a recunoscut că a fost folosit termenul "pomană", în notificarea trimisă către Edi Iordănescu.

"Da, da. Așa am scris eu, așa am ordonat. Dacă el voia 500.000... Dar asta era suma dacă îl dădeam afară. Așa că i-am făcut o propunere: 7.500 de euro pentru luna noiembrie și 15.000 luna decembrie, pomană.

Am făcut-o ca să își dea seama ce înseamnă 500.000 de euro... Eu așa am considerat. Avocații au scris ce am dictat eu. Interzice legea să scrii pomană? Am scris psihologic, ca să nu ceară mai mult”, a afirmat Gigi Becali.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă