Ce crede soția lui Novak Djokovic depre Covid și pandemie. Reacția lui CTP: ”Deci de aici vine să joace acum la Melbourne”

2 săptămâni in urmă 29

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 10:27

373 citiri

 ”Deci de aici vine să joace acum la Melbourne”

Djokovic, care a primit marţi o derogare medicală pentru a participa la Openul Australiei, a fost blocat miercuri pe aeroportul din Melbourne din cauza unei probleme cu viza.

Potrivit presei australiene, jucătorul care a câştigat de nouă ori turneul Australian Open şi care a luat marţi avionul în direcţia Melbourne după ce a anunţat obţinerea acestei derogări, nu ar fi completat formularul corect pentru tipul de viză pe care l-a cerut. Iar pentru că liderul ATP n-a putut să ofere dovada vaccinării anti-Covid, va fi expulzat cel mai probabil din Australia.

O posibilă explicație pentru faptul că Djokovic refuză vaccinarea este opinia soției sale, Jelena, despre Covid și pandemie. Astfel, în primăvara lui 2020, aceasta a avut o postare pe Instagram care i-a atras o sumedenie de critici, ea împărtășind un material filmat care promova legătura coronavirusului cu rețeaua 5G, după cum se poate vedea mai jos.

”Soția sa, Jelena, promovează pe rețelele de socializare teorii ale legăturii dintre rețeaua de comunicații 5G și COVID-19. Deci de aici vine Novak Djokovic să joace acum la Melbourne”, a remarcat și analistul Cristian Tudor Popescu.

Citeste si:

UPDATE Novak Djokovic a făcut apel la decizia de expulzare din Australia. Când va fi analizată cererea. Liderul ATP rămâne la Melbourne!

Sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial în tenisul masculin, a contestat joi în justiţie decizia autorităţilor australiene de a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară, o decizie care...

 ”Da, este dur, dar este corect!”. Sârbul va fi trimis înapoi acasă

Presa australiană a scris că liderul ATP, Novak Djokovic, ar fi încercat să intre în Australia invocând "imunitatea naturală" obţinută după ce a suferit de Covid-19 în ultimele şase...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă