Ce crede Cătălin Zmărăndescu despre colegii de la „Survivor România” 2022: „Cel mai dificil moment”

1 săptămână in urmă 27

Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022, iar înainte de a pleca în Republica Dominicană a făcut câteva declarații. Ce crede luptătorul despre colegii săi.

Au mai rămas doar câteva zile până când cel mai așteptat show va începe la PRO TV. „Survivor România” va fi difuzat duminică, 16 ianuarie, de la ora 20.00, iar concurenții au început deja de câteva zile competiția. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Cătălin Zmărăndescu a făcut câteva declarații.

Faimosul consideră că cel mai dificil îi va fi să țină echipa unită și crede despre colegii săi că au mai multe temeri decât el. „Cred că cel mai dificil moment va fi să țin echipa strânsă și închegată, pentru că cred că ei au mai multe temeri decât am eu. Mi-aș dori din tot sufletul să pot să-i țin uniți”, a declarat concurentul pentru PRO TV.

Cătălin Zmărăndescu spune că singura lui frică este de Dumnezeu, în rest nu are frică de nimic. El se gândește că va fi departe de cei doi copii ai săi și le va duce dorul. Concurentul de la „Survivor România” 2022 mai are alți doi copii, însă nu se află în relații bune cu aceștia.

„Nu am frici. În afară de Dumnezeu, eu nu am frici de nimic. Îmi va fi dor de Vladimir și de Matilda, pentru că nu am plecat de lângă ei de când s-au născut. Ba nu, mint! De lângă Matilda am plecat vreo două luni, atunci când am fost în Ferma, dar de Vladimir nu”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Întrebat ce îi va lipsi în competiție, el declară că nu va duce lipsă de nimic în junglă: „Nu o să îmi lipsească absolut nimic. De când mă știu, eu am fost așa mai haiduc și nu cred că o să îmi lipsească nimic”.

catalin-zmarandescu-3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine face parte din echipa Faimoșilor

Din echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022 fac parte: CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă