Ce contract i-a oferit locul 15 din Spania lui Aleix Garcia după ce spaniolul a acceptat să joace în România

1 lună in urmă 27

Liga 1: Voluntari - UTA, marți, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - FCSB, marți, 20:00, Digi Sport 1

Mutarea s-a realizat, iar fostul jucător al lui Manchester City a călcat în câteva meciuri, 8 mai exact, gazoanele din Liga 1.

Ce contract a semnat Aleix Garcia cu Eibar, locul 15 în La Liga

Dar probabil că mirarea a fost foarte mare şi pentru spanioli, iar Eibar, echipa care l-a transferat acum, nu a semnat cu jucătorul decât până la vară. Abia apoi, dacă jucătorul e în regulă, iar echipa se salvează de la retrogradare, va activa clauza care prelungeşte cu doi ani înţelegerea.

Probabil că şi spaniolii au avut un semn de întrebare când au văzut că Aleix a acceptat să joace în România, deşi existau oferte destule pentru el din campionate mai puternice. Se poate presupune că salariul oferit de Pablo Cortacero, 35.000 de euro pe lună, a fost peste oricare altul.

Spaniolii de la Marca anunţă că Aleix Garcia a devenit o variantă pentru Eibar după ce Hendrix şi Oliva au refuzat ofertele, iar înţelegerea s-a perfectat extrem de repede. Chiar mai repede decât se aştepta toată lumea şi Aleix va fi alternativă pe acelaşi post cu Edu Esposito Jaen. 

Cortacero i-a oferit lui Garcia portiţa ca să plece de la Dinamo

Despărţirea de Dinamo este la fel de ciudată ca şi transferul în România. Pablo Cortacero a subminat negocierile DDB cu jucătorul prin care se spera ca fotbalistul să renunţe la pretenţii. Patronul a semnat cu el acte conform cărora Garcia va putea cere la FIFA despăgubiri de 130.000 de euro!

Aleix Garcia a fost cumpărat de Manchester City în 2015, cu 4 milioane de euro, iar de atunci a mai jucat sub formă de împrumut la Girona şi Mouscoron.

La Dinamo a ajuns liber de contract, la fel cum s-a întâmplat acum la Eibar. Fotbalistul spaniol a reziliat rapid contractul cu Dinamo deoarece nu a primit niciun salariu în cele trei luni în care a jucat pentru "câinii roşii".

Etichete: transferuri dinamo , aleix garcia , aleix garcia eibar
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă