Ce cinematografe și teatre din București s-au redeschis. Lista completă din februarie 2021

2 luni in urmă 2

Conform hotărârii Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență s-au redeschis teatrele, cinematografele, restaurantele, barurile, cafenelele şi sălile de jocuri de noroc din Bucureşti. Restricțiile s-au mai relaxat deoarece rata îmbolnăvirilor de covid 19 a mai scăzut pentru mai multe zile consecutiv. Iată care este lista completă a cinematografelor redeschise din București.

Lista completă a cinematografelor și a teatrelor redeschise din București

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat că, începând cu data de 25 ianuarie 2021, ora 00:00 au fost redeschise activitățile din domeniul cultural, de divertisment și recreativ, care sunt organizate în spații închise. Acestea pot funcționa doar dacă accesul publicului în incinta lor va fi de până la 30% din capacitate, în condițiile în care rata de incidență se va menține la sub 3/1000 locuitori. Astfel, cinefilii trebuie să știe că cinematografele vor fi redeschise în București.

Potrivit stiripesurse.ro, prefectul Capitalei a mai precizat că a cerut organelor de control să intensifice controalele ca să se asigure că vor fi respectate normele în vigoare. Totodată el a cerut prudență din partea cetățenilor.

„Recomandăm cetăţenilor municipiului Bucureşti prudenţă. Şi autorităţile sunt prudente şi, pe de o parte, acesta este motivul pentru care am hotărât ca aceste măsuri să fie relaxate începând cu data de luni. Pe de altă parte, am considerat ca toţi operatorii economici să aibă timpul necesar să amenajeze sălile dedicate activităţii pe care o desfăşoară, în conformitate cu prevederile legale. În mod categoric, vom fi intransigenţi. Anterior şedinţei extraordinare a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă am avut o întâlnire cu şefii Poliţei, Jandarmeriei şi IGSU de pe raza Municipiului Bucureşti. Am hotărât intensificarea controalelor pentru a verifica modul în care sunt respectate normele în vigoare”.

Cinematografe redeschise în București – Happy Cinema

Conform hotnews.ro, începând de luni 25 ianuarie 2021 s-a redeschis cinematograful Happy Cinema, al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională. Acesta este un brand construit cu un capital 100% românesc care dorește să se extindă în viitorul apropiat. Happy cinema poate fi accesat și pe platformă de streaming, care poate fi accesată aici: https://play.happycinema.ro. Acesta are locații în următoarele orașe:

București Bacău Buzău Bistrița Alexandria Focșani.

Filmele care vor rula la Happy Cinema vor fi următoarele:

Dama de cupă (dramă premiată la Sundance) Cei mai frumoși ani (comedie cu Fanny Ardant) În absența dvs (în regia lui Ken Loach) Clubul tinerelor vrăjitoare (horror).

Prețul unui bilet este de doar 11 lei, iar spectatorii se vor bucura în siguranță de filme variate și de popcorn din plin.

Cinematografe redeschise în București – măsuri

Printre măsurile care trebuie respectate în conformitate cu prevederile normative de către cinematografele care se redeschid în București, se numără:

permiterea funcționarii cu o capacitate de maxim 30% a instituțiilor/sălilor de spectacol și cinematografelor redeschiderea activităților „la interior” a restaurantelor, barurilor, cafenelelor, etc, în limita a maxim 30% din capacitatea unității; permiterea activităților cu publicul, până în limita a 30% a spațiului destinat, a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

Într-un anunț făcut de Traian Berbeceanu pe Facebook, acesta a precizat următorul lucru:

„Facem un apel la respectarea cu strictețe, în continuare, a măsurilor aflate în vigoare, astfel putând ca, în curând, măsurile de relaxare să fie și mai generoase!”, a anunțat .

The post Ce cinematografe și teatre din București s-au redeschis. Lista completă din februarie 2021 appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă