”Ce caută în arbitraj? Ăla îi rupe piciorul lui Tănase și el dă fault în atac!”. Gigi Becali, atac la șefia CCA

1 lună in urmă 28

  • Liga 2: Rapid - Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - CFR Cluj, duminică, 21:30, Digi Sport 1

”Eu m-am obişnuit cu arbirajele astea. Şi cu Craiova am avut 11 metri, în fiecare meci am avut câte ceva. Dar acum, în seara asta, s-au dedat la altceva.

Să scoată mingea din poartă. Moruţan a băgat mingea în poartă la faza lui Tănase. Arbitrul a scos mingea din poartă!”, a ”tunat” Becali.

Gigi Becali, atac la șefia CCA! ”Ăia nu-l văd, Vassaras... Nu mai înțeleg, ce caută?”

Finanțatorul celor de la FCSB spune că arbitrul Iulian Călin nu trebuie să mai facă parte din corpul de arbitri pentru Liga 1.

“Ce caută, săracul, în arbitaj? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras… Bă dacă îi dă în picior clar şi dă fault în atac”
Călin a inventat el fault în atac. Tu îţi dai seama? Ăla îi rupe piciorul lui Tănase… Nu mai înţeleg, ce caută? Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras… Bă, dacă îi dă în picior clar şi dă fault în atac?

Hai că mai zicem, că ne mai încurcă, că nu vede, că e mai departe, înţeleg. Bă, dar ăsta? Ce mai caută săracul în arbitraj?”, și-a continuat tirada milionarul din Pipera.

FCSB a pierdut doi jucători, după meciul de la Sepsi, Miron și Olaru, ambii accidentați.

”Jucătorii care s-au accidentat s-au accidentat, asta e. Dar aici este vorba că a scos mingea din poartă”, a mai spus Becali, pentru Fanatik.

VIDEO cu rezumatul partidei Sepsi - FCSB 1-1

Etichete: gigi becali , florin tanase , iulian calin , sepsi - fcsb 1-1 video , gigi becali arbitraj , gigi becali cca , arbitraj sepsi - fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă