Ce cadou a primit fiica lui Marcel Pavel de Crăciun. Artistul a căzut direct în cap cu el

2 săptămâni in urmă 9

Marcel Pavel este un tătic desăvârșit și are grijă ca micuța lui să primească tot ce își dorește. Iuvenalia a avut parte de un cadou inedit de Crăciun. Aceasta s-a bucurat enorm când a descoperit că i-a fost dăruit un obiect la care visa. Cu toate acestea, cântărețul nu a putut să îl folosească.

Ce a pățit Marcel Pavel când a încercat să folosească darul pe care l-a primit fiica sa de Crăciun

Marcel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți și admirați cântăreți din showbiz-ul românesc. Piesele sale sunt apreciate de foarte mulți români. Acesta și-a întemeiat o familie frumoasă, iar mezina lui, Iuvenalia, s-a transformat într-o mică domnișoară. Artistul îi face orice plăcere.

Cei doi au participat la Vorbește lumea, unde Iuvenalia a dezvăluit că a primit exact ce și-a dorit de Crăciun. Micuța a descoperit un hoverboard, la care visa de mai mult timp. Totuși, Marcel Pavel nu a reușit să învețe să îl folosească, astfel că s-a lovit atunci când a încercat obiectul preferat de fiica lui.

„Iuvenalia: Un hoverboard, ceea ce mi-am dorit foarte mult.

Marcel Pavel: Am încercat și eu să merg, direct în cap am căzut. Ea nu, imediat a învățat. Ce înseamnă adaptarea și vârsta.”, au povestit cei doi.

Ce cadouri a mai primit Iuvenalia de-a lungul timpului

Marcel Pavel se mândrește cu fiica lui, care s-a transformat într-o mică domnișoară. Iuvenalia a învățat să vorbească rusa de la mama ei, fostă balerină în Moscova. Micuța este pasionată de pian. Aceasta calcă pe urmele tatălui său, pe care l-a moștenit atunci când vine vorba despre talentul muzical.

Iuvenalia a fost răsfățată încă de la naștere. În momentul în care aceasta a fost creștinată la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală, ea a avut nu mai puțin de cinci perechi de nași, dintre care două sunt din Republica Moldova. Aceasta a primit un cadou extrem de scump la momentul respectiv.

„Iuvenalia este un copil norocos”

Mai exact, fiica lui Marcel Pavel a primit din partea nașilor un apartament la Chișinău. Nu mulți copii se pot lăuda cu astfel de daruri extrem de costisitoare. Cântărețul este extrem de mândru de mica lui prințesă. Acesta are o relație extrem de bună cu Iuvenalia.

„Iuvenalia este un copil norocos. A primit de la naşi un apartament la Chişinău.”, dezvăluia Marcel Pavel pentru Click! în trecut.

Marcel Pavel se bucură de o căsnicie frumoasă alături de partenera sa, Violeta. Ea preferă să fie discretă și să stea departe de lumina reflectoarelor,  chiar dacă artistul se bucură de un succes uriaș. Aceasta se ocupă de educația celor trei copii, Sasha, Richard și Iuvenalia, dar și de afacerile familiei.

The post Ce cadou a primit fiica lui Marcel Pavel de Crăciun. Artistul a căzut direct în cap cu el appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă