Ce avere colosală a strâns Leo Messi, după ce a jucat 20 de ani pentru FC Barcelona!

2 luni in urmă 22

Telenovela Leo Messi s-a terminat! Starul argentinian a plecat de la FC Barcelona, după 20 de ani petrecuți la clubul de pe Camp Nou. În toată această perioadă, el a strâns o avere impresionantă.

Leo Messi nu mai rămâne la Barcelona! Deși starul argentinian ajunsese la un acord cu fosta campioană a Spaniei, totul a picat. „Obstacolele financiare” au dus la despărțire, așa cum au anunțat oficial catalanii pe rețelele de socializare.

Veteranul de 34 de ani trebuia să parafeze un nou acord pe cinci ani, deși exista opțiunea ca noul contract să fie reziliat unilateral în 2023, așa cum a anunțat L’Esportiu de Catalunya. Inițial, jurnaliștii spanioli știau că argentinianul va fi prezent la partida pentru Trofeul Joan Gamper de duminică, unde, în fața a 3.000 de fani pe Estadi Johan Cruyff, urma să fie prezentat pe teren și să ofere un discurs celor prezenți, cu noul contract semnat.

Ce avere colosală a strâns Leo Messi, după ce a jucat 20 de ani pentru FC Barcelona!

Despre Leo Messi putem spune că este un adevărat magnet pentru fani, fiind un adevărat simbol al Barcelonei. În schimb, clubul catalan l-a răsplătit cu salarii regești.

Aproximativ 600 de milioane de euro a câștigat Leo Messi din salarii de la Barcelona. Dacă mai punem la calcul sumele uriașe le-a încasat din contracte de publicitate, argentinianul poate deveni lejer unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

Barcelona a făcut anunțul despărțirii de Leo Messi!

FC Barcelona anunță că negocierile cu Leo Messi au eșuat din cauza „obstacolelor financiare”.

„Deși clubul și jucătorul au ajuns la un acord cu intenția clară de a semna astăzi un nou contract, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare și structurale.

În aceste condiții, Messi nu poate rămâne la Barcelona. Ambele părți regretă acest lucru. Barcelona își exprimă gratitudinea pentru tot ceea ce a reprezentat jucătorul Messi. Îi dorim mult succes în continuare, atât în viața personală, cât și la noua echipă”, transmite FC Barcelona.

 

The post Ce avere colosală a strâns Leo Messi, după ce a jucat 20 de ani pentru FC Barcelona! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă