Ce avere avea Victor Socaciu - din ce făcea bani artistul când nu avea concerte

3 săptămâni in urmă 19

Victor Socaciu Victor Socaciu

Victor Socaciu, care a interpretat celebrul imn al Rapidului intitulat „Glasul roților de tren”, a trecut în neființă în cursul zilei de luni. Artistul a avut venituri consistente nu doar din muzică, ci și ca urmare a carierei de politician și a statutului de revoluționar, însă a traversat și o perioadă nefastă din punct de vedere financiar după debutul pandemiei de Covid-19 în țara noastră.

LUNI, 27 DECEMBRIE 2021, 16:19

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Victor Socaciu a fost implicat în mai multe domenii, fiind, printre altele, muzician, compozitor, cântăreţ, realizator şi prezentator TV, politician şi diplomat.

Ce averea avea Victor Socaciu

Victor Socaciu avea o situație financiară foarte bună, conform declarației de avere pe care a depus-o în urmă cu șase ani. Fostul Consul General al României la Montreal a strâns din muzică 17.000 de lei din concerte și 15.000 de lei din drepturi de autor, sume la care se adaugă, anual, 48.644 de dolari americani și 13.775 de lei de la Ministerul Afacerilor Externe, dar și 14.400 lei din pensie și 13.000 de lei indemnizație de revoluționar.

Cu toate acestea, artistul a avut și o perioadă grea din punct de vedere financiar în cursul anului trecut, când pandemia de Covid-19 a oprit toate evenimentele artistice pentru o bună bucată de timp, scrie prosport. El nu și-a mai actualizat bilanțul firmei sale pentru anul 2020, când nu a putut să apară în fața publicului din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Perenearte SRL, înființată în 2017, a mers foarte bine în primii ani de funcționare, cifra de afaceri din 2019 fiind de 290.908 lei, sumă din care artistul a rămas cu un profit net de 117.425 de lei.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă