Ce avere avea prințul Philip! Monarhul care a decedat la 99 de ani deținea o adevărată comoară împreună cu regina

1 lună in urmă 14

Prinţul Philip s-a bucurat de o avere colosală, acumulată în special de soția sa, Elisabeta a II-a a Marii Britanii! Familia Regală Britanică deține aproximativ 530 de milioane de dolari în conturi! 

Prințul Philip, care avea titlul de duce de Edinburgh, s-a stins din viață vineri, la vârsta de 99 de ani! Potrivit revistei Forbes, averea Casei Regale Britanice ar fi de aproximativ 530 de milioane de dolari. Banii reginei și ai prințului au provenit din mai multe surse: averea și veniturile personale, dar și din Grantul Suveran sau alte câștiguri.

Prințul Philip și Regina Elisabeta a II-a au mai strâns colecții de bijuterii scumpe și lucrări de artă. De asemenea, Elisabeta este proprietara mai multor locuințe, cum ar fi Balmoral Estate în Scoția și Sandringham Estate pe care le-a moștenit la tatăl ei și a căror valoare combinată este estimată la aproximativ 175 milioane de dolari.

Ce averea avea prințul Philip! Deținea o comoară împreună cu regina Elisabeta a II-a

Monarhia Britanică deține 530 de milioane de dolari în conturi, astfel se poate spune că prințul Philip a fost unul dintre cei mai bogați monarhi ai lumii! Ducele de Einburgh avea mai multe probleme de sănătate și a murit în pace, în dimineața zilei de 9 aprilie: „Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, a fost declarația Palatului Buckingham.

Prințul Philip a fost internat recent în spital, unde a petrecut o lună, după ce s-a simțit rău. Ulterior, el a suferit o procedură pentru o afecțiune cardiacă. A petrecut 28 de nopți în spital, cea mai lungă perioadă de spitalizare din viața lui, potrivit BBC. Ca soț al reginei, Filip și-a susținut soția în îndatoririle de suveran, însoțind-o la ceremonii cum ar fi deschiderea parlamentului în diferite țări, cine de stat și tururi în străinătate. Philip s-a născut în Grecia, ca prinț al Greciei și al Danemarcei, însă a renunțat la acest titlu la scurt timp după căsătorie.

The post Ce avere avea prințul Philip! Monarhul care a decedat la 99 de ani deținea o adevărată comoară împreună cu regina appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă