Ce avere a ajuns să aibă Mike Tyson acum, după ce a pierdut toți cei 450 de milioane de euro strânși în cariera de boxer! Ferma de cannabis și luptele demonstrative l-au salvat

1 lună in urmă 1

Mike Tyson are din nou o sumă frumușică în conturi și se poate spune că averea lui începe să prindă iar contur, chiar dacă a cheltuit de-a lungul vieții peste 450 de milioane de euro, bani strânși pe vremea când era boxer profesionist.

Foștii rivali Mike Tyson și Frank Bruno s-au reunit pentru a filma un documentar, la 25 de ani de la faimoasa luptă, în care s-au înfruntat pentru titlul mondial al greilor.

Cei doi foști mari boxeri au ajuns să aibă averi egale, la un sfert de secol distanță de la înfruntarea lor.

Rivalii Mike Tyson și Frank Bruno au avut parte de o reîntâlnire emoționantă, după 25 de ani de la ultima lor confruntare de pe ringul de box

„Iron” Mike s-a ciocnit cu Bruno de două ori în cariera sa strălucitoare: prima dintre înfruntări a avut loc în februarie 1999 și s-a terminat cu victoria prin KO a campionului american, în runda a 5-a , iar a doua luptă s-a desfășurat în martie 1996 și s-a încheiat tot cu victoria lui Tyson, prin KO, de această dată în runda a 3-a.

La un sfert de secol distanță de la partida din 1996, cei doi foști mari boxeri s-au reunit cu ocazia filmării unui documentar al celor de la Sky.

Subiectul principal al acestui program TV va fi să prezinte modalitatea prin care cei doi foști campioni au reușit să depășească problemele din viața lor, din afara ringului de box, să-și reclădească viețile și să își regăsească liniștea interioară.

Ce avere are acum Mike Tyson, după ce a „spart” 450 de milioane de euro

Cei de la Celebrity Net Worth susțin că Tyson și Bruno mai au în comun și faptul că sumele de bani pe care le dețin în conturile bancare, în acest moment, sunt egale. Se estimează că fiecare dintre cei doi foști mari boxeri are acum o sumă de peste 8 milioane de euro.

Cum au ajuns la această valoare, însă, este total diferit. Se spune despre Tyson că ar fi strâns peste 450 de milioane de euro din cele 56 de partide ale carierei sale legendare, în care a devenit cel mai tânăr campion mondial al greilor din istoria boxului la 20 de ani, 4 luni și 22 de zile.

Cu toate acestea, fostul star născut în New York a reușit să cheltuie toți banii într-un ritm alarmant, pe vile luxoase, mașini scumpe și chiar pui de tigru. El a fost obligat să declare faliment în 2003, după ce a adunat datorii de 22 de milioane de euro.

Și-a revenit financiar și a investit într-o fermă de cannabis!

Tyson a reușit să își reclădească viața în cei 18 ani care au trecut de atunci. El deține acum o fermă legală de cannabis, numită Tyson Ranch, care produce propriul brand și comercializează produse de wellness bazate pe această plantă.

Conform celor de la Cheat Sheet, această fermă îi aduce lui Tyson un venit de 400.000 de euro din vânzarea produselor sale.

Nu mai puțin de 8 milioane de euro a primit „Iron” Mike pentru meciul său demonstrativ cu Roy Jones Jr. de anul trecut, din luna noiembrie.

De partea cealaltă, Frank Bruno a fost mult mai atent cu cheltuielile sale și a strâns cei 8 milioane de euro prin investirea banilor câștigați din sport și monitorizarea cheltuielilor personale.

Cu toate acestea, nici Frank Bruno nu a fost ocolit de ghinioane în viața sa personală. În cartea sa „Let Me Be Frank” Bruno a povestit cum o persoană foarte apropiată lui i-a furat 350.000 de euro din contul său bancar, în timp ce fostul boxer se afla internat la un spital din Romford, pentru a primi tratament pentru tulburările sale bipolare.

The post Ce avere a ajuns să aibă Mike Tyson acum, după ce a pierdut toți cei 450 de milioane de euro strânși în cariera de boxer! Ferma de cannabis și luptele demonstrative l-au salvat appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă