Ce au văzut polițiștii pe camerele de supraveghere la accidentul din București în care au murit două fete

1 lună in urmă 6

„Într-adevăr, venea destul de tare autovehiculul”, spun reprezentanții Brigăzii Rutiere după accidentul produs în cartierul Andronache din București de către o șoferiță de 56 de ani, în urma căruia au murit două fete.

Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere, a declarat la Digi24 că anchetatorii au vizionat camerele de supraveghere și concluzia a fost că automobilul care a accidentat mortal cele două fete „venea destul de tare”.

„Colegii au vizionat și imagini de pe camerele video. Într-adevăr, venea destul de tare autovehiculul. Conducătorul auto, să spunem, dar asta se va stabili ulterior, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. Era într-o intersecție în care ar fi trebuit să efectueze viraj la dreapta sau la stânga, dar a pierdut controlul asupra direcției de mers. Toate lucrurile acestea vor fi stabilite după ce vor fi administrate toate probele”, a explicat reprezentantul Brigăzii Rutiere.

Din imaginile pe care le-au vizionat colegii, momentul (n. red – în care șoferița pierde control volanului) este acela când ajunge în intersecție și nu efectuează virajul stânga sau dreapta

Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere:

Claudiu Costea a mai precizat că „este foarte greu să stabilim viteza cu care se deplasa conducătorul auto, întrucât în continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele”.

O șoferiță a intrat cu mașina în două fete, care se aflau pe un trotuar, în cartierul bucureștean Andronache, din sectorul 2 al Capitalei.

În urma impactului, cele două fete au fost transportate pentru îngrijiri medicale la spitalul Floreasca, respectiv spitalul Grigore Alexandrescu, dar au decedat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă