Ce au scris italienii despre Simona Halep, după ce sportiva noastră le-a învins favorita

5 luni in urmă 47

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Ce scriu italieni după Simona Halep - Jasmine Paolini

Sportiva din Italia i-a pus probleme în unele momente campioanei noastre, însă Simona Halep a reuşit să treacă mai departe în minimum de seturi. 

Jurnaliştii italieni au scris că favorita lor a avut o şansă de care nu a ştiut să profite, într-un meci în care Simo nu s-a ridicat la un nivel înalt.

"Simona Halep a jucat slab, dar Paolini nu a profitat", au titrat cei de la livetennis.it.

"Halep a nu a părut în apele ei, dar Paolini a arătat un joc foarte slab în momentele decisive ale fiecărui set. Jasmine nu a dat niciodată senzația că poate face ceva în fața fostului număr unu mondial. Aceasta, deși a avut un joc destul de rutinat, a fost în siguranță în toate momentele", au mai scris jurnaliştii italieni.

Simona Halep - Dayana Yastremska, în optimi la Roma, LIVE la Digi Sport

În optimi, Simona Halep o va întâlni pe tânăra Dayana Yastremska, sportivă considerată una dintre cele mai talentate din "noul val".

În vârstă de 20 de ani, ucraineanca se află pe locul 29 WTA și are deja trei titluri de WTA câștigate, la Hua-Hin, Strasbourg și Hong Kong. La turneele de Grand Slam, Yastremska a obținut cea mai bună performanță în 2019, când a ajuns în optimi la Wimbledon.

Halep şi Yastremska se vor întâlni pentru prima dată la simplu.

Meciul Simona Halep - Dayana Yastremska se va disputa vineri, 18 septembrie, la o oră care va fi anunțată ulterior și va fi în direct la Digi Sport.

Simona Halep a mai jucat două finale la Roma, ambele pierdute în fața Elinei Etichete: simona halep , wta roma , jasmine paolini
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă