Ce au putut face Delia și soțul ei pe plajă, în Mexic. Toți se uitau numai la ei

1 lună in urmă 1

Ce au putut face Delia și soțul ei pe plajă, în Mexic. Toți se uitau numai la ei. Cei doi se distrează într-o vacanță de lux în Tulum. Cum s-a adaptat cântăreața și soțul ei culturii locale, vedeți în rândurile de mai jos.

Delia Matache și soțul ei, surprinși în ipostaze incredibile pe plajă, în Mexic FOTO

Ce au făcut Delia și soțul ei, în Mexic este incredibil. Celebrul cuplu din România au atras toate privirile de pe plaja din Tulum, acolo unde cei doi se ditrează într-o binemeritată vacanșă de lux.

Vacanța din Tulum, Mexic, cunoscută ca și stațiunea milionarilor i-a lăsat Deliei multe amintiri frumoase. A întâlnit oameni de tot felul și a văzut cum artă dragostea la yoghini. Delia Matache a fost atrasă de un cuplu care se afla pe la plajă. Acest cuplu exersa exerciții de echilibru și poziții de yoga. Astfel, Delia și Răzvan Munteanu, soțul ei, a început a copia acel cuplu și chiar au reușit să ducă la bun sfârșit o fotografie într-o ipostază incredibilă, identică cu al yoghinilor.

Delia Matache a pus imediat poza pe rețeaua de socializare

Mândri de reușită, Delia și Răzvan Munteanu au împărtășit imediat momentul cu fanii lor online de pe pagina de socializare Instagram. Alături de imaginile de senzație, Delia a mai adăugat și câteva mici amintiri și momente din vacanța exotică, spre fericirea fanilor, încântați să descopere aceleași lucruri interesante precum artista lor preferată.

Delia Matache a fost ți dezamăgită de unele chestii descoperite în Tulum, în ciuda faptului că stațiunea din Peninsula Yukatan este cunoscută pentru vestigiile maya unice, dar și pentru o mulțime de peisaje foarte frumoase. În plus, Tulum este cunoscută și ca cea mai ”vie” stațiune din Mexic, cu petreceri care durează 24 de ore, șapte zile din 7.

Deliei nu prea i-a plăcut destinația

OK! Deci! Tulum nu este pentru mine! E haos din foarte multe puncte de vedere. Da! Sunt locații frumoase (dacă ai bănuți mulți). În rest, mult bumtzi-bumtzi, shamanisme cu tămâie, mult avocado, multă amețeală, multă lume și mult zgomot”, a scris Delia pe paginile ei de socializare, afirmând că majoritatea femeilor de acolo au operații estetice în zona fundului.

Nu doar Delia a ales această destinație, în această perioadă, ci și colega ei de la X Factor-Loredana Graza, De altfel, cele două colege s-au întâlnit acolo. Loredaa Groza pare să se fi distrat de minune în Tulum. A mers la petreceri și a dansat gfoarte mult.

The post Ce au putut face Delia și soțul ei pe plajă, în Mexic. Toți se uitau numai la ei appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă