Ce au pățit concurenții de la „Femeia Alege” imediat ce s-au întâlnit. „Băieții au această presiune”

4 săptămâni in urmă 12

Odată ce au ajuns în vila de lux în care vor locui timp de patru luni, cele cinci fete de la „Femeia Alege” s-au pus la povești și au scos la iveală gesturi și vorbe ale băieților care le-au atras atenția. Aseară, de la ora 19:00, Majda a mers în casă și a reușit să afle părerea concurentelor despre cei care vor să le cucerească.

Hotărâte, sigure pe ele și pe ceea ce au văzut, fetele nu s-au ferit de declarații dure. Prima dintre ele, Oana, a fost cea care chiar a simțit nevoia să tragă o concluzie general.

„Băieții au această presiune. Dacă vor să rămână mai mult în casă, trebuie să se prindă de una dintre noi”. Prima victimă a fost chiar Alexandru, cel mai tânăr concurent, pe care Romanița l-a considerat un copil, Oana l-a simțit că ar încerca prea mult, iar Cristina cea care l-a și plăcut, l-a văzut jucând un rol.

Nici Răzvan nu a scăpat de criticile fetelor. „E împăiat. Se uita ca lupu”, a spus Romanița, o fire extrem de sinceră care nu a stat pe gânduri când a tras concluziile despre bărbați. De cealăltă parte, s-au aflat Oana și Ruxandra care au admis că Răzvan este prima lor opțiune.

Ce au pățit concurenții de la „Femeia Alege” imediat ce s-au întâlnit. „Băieții au această presiune”

Evident că și de cealaltă parte, a băieților, fetele au fost deja catalogate. Iar asta s-a văzut de la ora 22:30 când ei au venit în vizită. Alexandru s-a așezat direct lângă Carmen: „M-a atras..”. Inițial dezamăgită că nu a venit lângă ea, Cristina s-a regrupat rapid și s-a mutat lângă Oana, spunând chiar că nu mai are niciun motiv să-i acorde atenție lui Alexandru, care pare că fuge în prea multe direcții.

De comun acord au fost Răzvan și Ruxandra. El a declarat rapid: ”Eu am venit lângă preferata mea”, iar fata i-a întors rapid complimentul: ”Am o părere foarte bună despre treaba asta. Și el este pe locul 1”.

Nu toți s-au bucurat de revedere! Silviu nu s-a ferit să îi arunce Romaniței o replică mai dură: ”Ce mă fac cu tine? Nu am bifat pe listă să ne revedem”. Ca să se asigure că are o seară bună, Romanița s-a mutat cu Oana și Carmen:”Așă mă simt bine”.

După atâtea comentarii și declarații surprinzătoare, a venit și vremea relaxării. ”Aici o să fie o petrecere de care voi o să vă amintiți toată viața”, le-a spus Majda înainte de a-i lăsa singuri.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă