Ce au făcut Chef Dumitrescu și Scărlătescu pentru Sorin Bontea. Acesta a împlinit 51 de ani

2 luni in urmă 2

E bucurie mare în familia Chefi la cuțite. Marți, 2 martie 2021, Chef Sorin Bontea împlinește vârsta de 51 de ani. Cum un asta nu putea trece neobservată de către colegii săi de platou, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au urat ”la mulți ani”, într-un mod inedit. Și Speak i-a transmis o felicitare lui Sorin Bontea.

Ce au făcut Chef Dumitrescu și Scărlătescu pentru Sorin Bontea

Sorin Bontea aniversează azi 51 de primăveri. El le-a vorbit fanilor și despre pasiunea ascunsă, și anume, cântatul la chitară, dar a dezvăluit și că împlinește vârsta de 51 de ani. Unde mai pui că celebrul bucătar a fost asaltat de la primele ore ale zilei cu numeroase mesaje.

Evident că printre cele mai frumoase mesaje au au fost cele venite din partea colegilor lui, și anume, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Astăzi este ziua lui Bontea, pentru Chefi la cuțite e o zi istorică, iar eu sunt curios ce se întâmplă la Gina acasă. (…) La mulți ani, Sorin Bontea.Te îmbrățișez cu drag și îți doresc tot binele din lume! Pentru totdeauna în inima mea, bucătarul meu flamingo! 🤗🤗🤗 ”, a fost mesajul transmis de Florin Dumitrescu lui Sorin Bontea, în dreptul unei imagini cu Sorin Bontea purtând un costum roz.

Mesajul lui Speak pentru Sorin Bontea

De altfel, și Cătălin Scărlătescu a fost inventiv, îmbrăcându-se într-un tricou alb pe care era desenat un flamingo roz. Și-a făcut un selfie, apoi a postat „La mulți ani… Sorin Bontea”.

Și Speak i-a urat ”la mulți ani” într-un mod original, astfel că el a postat mai multe imagini cu el și Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, scriind  „La mulți ani, Chef Sorin Bontea! Sa rămâi la fel de tânăr și peste 50 de ani! ❤️”.

Emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 9, a debutat dumincă, ora 20:00, la Antena 1. Sunt și schimbări, și anume, cooptarea lui Speak în emisiune, pentru a o ajuta pe Gina Pistol, care este însărcinată.

”Va fi cel mai tare sezon chefi la cutite, va fi extrem de lung. Ginuta a muncit foarte mult, gravida cum este. Ne-a suportat cu tot ce am facut acolo. O sa fie si Speak in acest sezon. Cum poate sa se gandeasca cineva ca ma cert cu Dumitrescu si totul e fals? Pai ma apuca rasul dupa cateva secunde daca e ceva fals. Ceea ce vedeti acolo e 100% real! Acolo vedeti un Scarlatescu exact cum e!”, a spus renumitul Chef Cătălin Scărlătescu, despre acest nou sezon al emisiunii.

The post Ce au făcut Chef Dumitrescu și Scărlătescu pentru Sorin Bontea. Acesta a împlinit 51 de ani appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă