Ce amenzi a dat politia dupa inmormantarea fara reguli a bulibasei din Vrancea

1 lună in urmă 8

Politistii vranceni au impartit nu mai putin de 23 de amenzi, in valoare de 11.500 de lei, participantilor la inmormantarea bulibasei romilor traditionali din Vrancea, Marcel Codreanu, care a murit pe 5 martie, in urma unui eveniment stupid.

La funeralii au participat cateva sute de oameni, dar politia spune ca a numarat 150 de persoane. Chiar si asa, acestia nu au respectat nicio regula de distantare si nici nu au purtat masti de protectie, beneficiind si de protectia politistilor si a jandarmilor, care i-au insotit pe tot drumul pe unde a trecut convoiul funerar.

"Nu au fost inregistrate incidente iar politistii si jandarmii continua verificarile pentru identificarea tuturor persoanelor care nu au respectat prevederile Legii 55/2020, privind masurile pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei COVID-19 si luarea masurilor care se impun", potrivit IPJ Vrancea.

Marcel Codreanu, liderul romilor traditionali din Vrancea a murit vineri, 5 martie, in timp ce se afla pe terasa unui motel aflat pe E85, dupa ce o roata s-a desprins de camion aflat in mers, a strabatut mai bine de 100 de metri cel mai circulat drum din Moldova, a urcat mai multe scari ale motelului si l-a lovit cu putere pe barbat.

Citeste si:

VIDEO Doi tineri din Bucuresti, gasiti inghetati pe o banca de pe un bulevard: "Nu erau foarte coerenti"Marturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Moartea violenta a unui cunoscut profesor din Iasi. La 45 de ani, a murit de COVID-19, desi nu avea alte boliVIDEO Rusia incearca sa recupereze terenul pierdut. Drona de atac Altius va incepe testarea armamentelor dirijateFOTO Mama Antoniei, frumusete ravasitoare la 53 de ani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă