Ce alcoolemie avea Cîțu când s-a urcat la volan, în SUA. Răspunsul sindicatului Europol

2 luni in urmă 19

Florin CîțuFlorin Cîțu

Sindicatul Europol a ținut să precizeze cum se traduce alcoolemia lui Florin Câțu, după ce dosarul său a fost publicat în exclusivitate de Aleph News și de agenţia MEDIAFAX.

„Cum se traduce alcoolemia de 0,161 (BAC) marcată de Florin Câțu, premierul României, la momentul în care a fost prins conducând în SUA:- aprox 1 litru de tărie (whiskey, vodcă);sau- aprox 5 sticle (750 ml) de vin;sau- foarte multe sticle de bere (500 ml) băute în multe ore. Fapta săvârșită de Florin Câțu nu este sub nicio formă o „simplă contravenție”, așa cum a încercat să o prezinte, ci reprezintă o veritabilă infracțiune. În rest, noi să fim sănătoși, că din beție ne trezim cu toții”, a scris Sindicatul Europol pe Facebook.

În SUA, a fost deschis un dosar penal pe numele premierului Florin Cîțu, pe vremea când acesta avea 28 de ani, din care reiese că, aflat la volan avea o alcoolemie în sânge de 0,161 (BAC).

The post Ce alcoolemie avea Cîțu când s-a urcat la volan, în SUA. Răspunsul sindicatului Europol appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă