Ce afacere are Anda Adam. Câștigă mai bine decât din muzică

1 lună in urmă 19

Anda Adam are o afacere de care puțini știu, iar vedeta i-a pus bazele chiar înainte de pandemie. Artista nu a avut chiar atât de mult de suferit pe plan financiar, pentru că noua afacere îi aduce un venit consistent.

Chiar înainte de pandemie, Anda Adam a început o afacere în domeniul imobiliarelor. Lipsa concertelor din această perioadă nu au afectat-o foarte mult, pentru că vedeta câștigă mult mai bine din imobiliare decât din muzică.

Puțini știau că Anda Adam activează și în alt domeniul decât cel al muzicii. Artista este dezvoltator de case în zona Pipera – Tunari. ”Din YouTube faci 300, 500 de euro, ok, 2000. Eu am piese la care am investit 10.000 de euro. (…) Am avut oportuniatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie. Sunt dezvoltator, fac case în zona Pipera-Tunari”, a spus artista la Antena Stars.

anda-adam-afacere-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Anda Adam nu se ferește de muncă și a mărturisit că lucrează cot la cot cu muncitorii. Cântăreața este foarte implicată în această afacere și își dorește ca totul să fie cât mai bine, astfel încât cumpărătorii să fie cât mai mulțumiți.

”Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează. N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap, sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoie”, a declarat vedeta.

Anda Adam are un nou iubit

Marea a fost surpriza atunci când vedeta a apărut în brațele unui alt bărbat, pentru că nu se știa că s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Anda Adam este extrem de fericită acum și nu o interesează absolut deloc ce spun gurile rele.

Alături de bărbatul care o face acum fericită, artista a fost în mai multe vacanțe, de unde nu s-a ferit nicio clipă să posteze imagini.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă