Ce a vrut să spună Dani Coman? „Dacă Gigi Becali dă 500.000 de euro unor jucători de la CFR Cluj, să-și facă vitamine, ce facem? Desființăm echipa?”

2 luni in urmă 2

Astra Giurgiu încearcă din răsputeri să se țină departe de scandalul de dopaj. Dani Coman spune că cei trei jucători, Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto și-au făcut vitamine de capul lor și că nu au anunțat pe nimeni din club, așa că nu înțelege de ce se scrie echipa ar trebui exclusă din Liga 1.

Dani Coman iese la atac. Este convins că Astra Giurgiu nu va fi exclusă din Liga 1 după scandalul de dopaj. Alexandru Ioniță, Takayuki Seto și Kehinde Fatai au fost fotografiați într-o clinică în momentul în care medicii le injectau vitamine. Președintele clubului Astra Giurgiu a încercat să-și apare gruparea, doar că ipoteza pe care a lansat-o lasă loc de interpretări.

„Nu suntem parte în acest proces. Sunt doar jucătorii. Noi nu suntem vinovați cu nimic. Sunt multe exemple… (oftează). Haideți să vă spun ceva… (ezită câteva clipe)

Domnul Becali este om potent financiar care își permite orice? (Oftează) Este… Mă gândesc la faptul că la CFR Cluj sunt mulți jucători care au peste 35 de ani și care vor mai juca un an sau doi. Dacă domnul Becali, sau poate Dani Coman, se duce și dă la trei jucători 500.000 de euro, să-și facă vitamine, ce facem? Desființăm echipa CFR Cluj? Ipotetic vorbind…”, a declarat președintele clubului.

Dani Coman, mai tare ca avocații americani

Alexandru Ioniță a fost singurul jucător care a colaborat cu autoritățile. S-a temut de o suspendare de patru ani și a dezvăluit tot ce s-a întâmplat. Dani Coman spune că jucătorul nu avea de unde să știe ce au făcut colegii lui, de vreme ce a declarat că a fost singur în camera în care s-a desfășurat terapia.

„Nu a fost o acțiune colectivă, iar clubul nu are nicio implicare. Eu nu i-aș pune pe jucători la zid până nu avem o decizie definitivă. A fost o greșeală copilărească.

Știu că Alexandru Ioniță a cooperat, dar nu știu ce ar fi putut să spună în plus față de actele de la clinică. Am înțeles că el a fost singur într-o cameră și ceilalți doi colegi în altă parte. De unde știe el ce s-a întâmplat în camera cealaltă. Poate colegii lui au stat și s-au uitat la Digi Sport”, a declarat Dani Coman, la Digi Sport.

The post Ce a vrut să spună Dani Coman? „Dacă Gigi Becali dă 500.000 de euro unor jucători de la CFR Cluj, să-și facă vitamine, ce facem? Desființăm echipa?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă