Ce a vrut Man să spună? "Oamenii se răzbună pe mine". "Te referi la suma de transfer?" "Nu, nu asta"

1 lună in urmă 24

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Astra, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

La finalul meciului, Dennis, căruia mai multe publicaţii din străinătate au început să-i acorde atenţie, a dat o declaraţie pe care puţini au înţeles-o. 

Dennis Man: "Văd că oamenii se răzbună pe mine"

Nu ştiu de nicio ofertă, văd şi eu prin ziare ce se scrie, sunt zilnic transferat pe la toate echipele din Europa. Nu sunt eu de vină şi nu e problema mea asta. Văd că oamenii se răzbună pe mine, dar eu încerc să-mi fac treaba pe teren, nu mă gândesc la un transfer acum. Încerc să-mi văd de treaba mea, să dau totul cât timp sunt aici şi să las la o parte transferurile şi ce se scrie zi de zi", a declarat Man.

Întrebat de reporterul care îl intervieva cum adică se răzbună lumea pe el, Man a dat un nou răspuns ambiguu. "Nu, doar ce se scrie prin ziar, dar nu e problema mea. Eu îmi văd de treaba mea şi încerc să dau totul cât sunt aici şi să las la o parte transferurile şi ce se scrie zi de zi".

Jurnalistul a insistat pentru lămurirea subiectului: "Te referi la discuţia despre suma de transfer, neţinând cont de valoarea ta"? "Nu, nu asta. Rămânem concentraţi pe ce avem de făcut şi la finalul campionatului să dea Dumnezeu să fim campioni şi vom vedea pe ce drum vom merge", a încheiat Dennis Man.

Rezumat video FCSB-Voluntari 2-1

Etichete: dennis man , transfer man , video fcsb - voluntari
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă