Ce a transmis Thiago Silva, după ce Neymar și-a anunțat retragerea de la naționala Braziliei: „Și eu am fost numit plângăcios, un om slab”

5 zile in urmă 5

Neymar Jr (29 de ani) a luat prin surprindere întreaga lume fotbalistică prin ultimele sale declarații referitoare la cariera sa în echipa națională a Braziliei.

Starul celor de la PSG a afirmat într-un interviu că șansele sunt foarte mari ca Mondialul din Qatar 2022 să fie și ultimul pentru el, Neymar explicând că nu se mai simte pregătit la nivel mental pentru presiunea unui astfel de turneu.

Astfel, unul dintre cei care i-au luat apărarea lui Neymar este Thiago Silva (37 de ani), fost coleg al acestuia la PSG și coleg la echipa națională.

Thiago Silva, despre posibila retragere a lui Neymar de la naționala Braziliei: „Aceste lucruri te rănesc”

Fundașul celor de la Chelsea s-a oferit să-i ofere sprijin colegului său în mod public, în speranța de a-l ajuta pe acesta să-și regândească sentimentele față de fotbal și să revină asupra deciziei.

„Aici, la echipa națională, am trecut și eu prin momente similare, mai ales după Cupa Mondială din 2014. Am fost numit un plângăcios, un om slab, foarte slab din punct de vedere mental. Aceste lucruri te rănesc, mai ales când tu știi că nu ăsta e adevărul.

Sper ca Neymar să nu-și piardă bucuria, să continue să fie fericit, așa cum a fost mereu. E un copil special și atunci când e fericit, când face ceea ce îi place, dă randament” au fost cuvintele lui Thiago Silva, conform Goal.com.

De asemenea, Silva și-a susținut colegul și printr-un scurt mesaj postat pe o rețea de socializare: „Dacă ai nevoie de cineva puternic lângă tine, să știi că voi fi mereu acolo! Familia Silva te iubește”

Mesajul de susținere al lui Thiago Silva vine astfel după declarațiile lui Neymar legate de faptul că ediția din 2022 a Cupei Mondiale ar putea fi și ultima pentru el.

„Cred că e ultima mea Cupă Mondială. O văd ca pe ultima, pentru că nu cred că o să mai am tăria mentală să mai fac față. O să fac tot ce-mi stă în putință să fac o treabă bună și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil (n.r. câștigarea Cupei Mondiale)” a spus Neymar Jr, într-un interviu pentru DAZN.

Neymar a îmbrăcat tricoul Seleção de 114 ori, marcând în acest timp 69 de goluri, cu doar 8 mai puțin decât recordul all-time al marcatorilor Braziliei, deținut de Pelé.

Acesta a debutat la prima echipă în 2010, la doar 18, ani și a reușit să câștige Aurul Olimpic cu Brazilia în timpul Jocurilor de la Rio, în 2016.

Thiago Silva a ajuns și el la selecția cu numărul 100 în tricoul Braziliei, având și 7 goluri marcate.

The post Ce a transmis Thiago Silva, după ce Neymar și-a anunțat retragerea de la naționala Braziliei: „Și eu am fost numit plângăcios, un om slab” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă