Ce a spus Thomas Markle despre fiica lui Meghan Markle. Soția Prințului Harry sigur se va supăra pe el

2 luni in urmă 45

O nouă lovitură pentru Meghan Markle din partea tatălui ei, Thomas. Ultima declarație a lui Thomas Markle o vizează pe fiica Prințului Harry.

Thomas Markle, noi declarații controversate

Recent, Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a făcut o dezvăluire neașteptată despre nepoata sa. Bărbatul a făcut referire la numele lui Lilibet.

Potrivit ultimelor sale declarații în presă, Markle senior refuză să-i spună tot numele lui Lilibet, deoarece este „inutil”.

Thomas Markle a precizat că nu intenționează să o strige pe nepoata lui Lilibet, care a fost numită după regină, pentru că nu este „necesar”. În schimb, o va numi pur și simplu „Lili”.

Tatăl lui Meghan Markle, care locuiește în California, SUA, a luat decizia ca Lilibet Diana, fiica ducilor de Sussex, să fie alintată simplu Lili. Bătrânul spune că alintul ales de el este perfect.

Tatăl lui Meghan nu și-a cunoscut nepoții

Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan, în vârstă de 40 de ani, s-au mutat în SUA în martie anul trecut, după ce au renunțat la viața regală din Marea Britanie. La scurt timp, în luna iunie, a venit pe lume Lilibet „Lili” Diana, prima fetiță a cuplului. Cei doi mai au un băiețel, Archie, care acum are doi anișori. Copiii nu și-au întâlnit niciodată bunicul din partea mamei, din cauza tensiunilor dintre Meghan și tatăl acesteia, Thomas Markle.

Într-un interviu acordat recent pentru GB News, Markle senior a dezvăluit că i-ar plăcea să-și vadă nepoții, Archie și Lilibet Diana. Tot în cadrul aceluiași interviu, bărbatul a mai spus că refuză să o strige pe nepoata sa după prenumele întreg, ci preferă să o alinte Lili.

„O alint Lili. Doar simplu Lili. Cred că este un nume grozav. Perfect pentru ea. Mi-ar plăcea să o văd și să o țin în brațe. La fel și pe Archie.”, a declarat Thomas Markle, potrivit Daily Star.

Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan, în vârstă de 40 de ani, care s-au mutat în SUA în martie anul trecut, după ce și-au renunțat la viață ca membri ai familiei de rang superior, au întâmpinat-o pe Lilibet „Lili” Diana în lume în iunie, cu noul sosire care cântărește 7 lb 11 oz.
„O numesc Lili. Doar simplă Lili. Cred că este un nume grozav. Lili este un nume perfect pentru eaMi-ar plăcea să o văd. Mi-ar plăcea cu drag să o văd și să o țin.

The post Ce a spus Thomas Markle despre fiica lui Meghan Markle. Soția Prințului Harry sigur se va supăra pe el appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă