Ce a spus Simona Halep după prima victorie din 2022. Urmează duelul cu Gabriela Ruse, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

1 săptămână in urmă 14

  • WTA Melbourne: Simona Halep-Destanee Aiava, miercuri 11:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Ce spune Simona Halep după victoria cu Destanee Aiava

"Simo" a obținut o victorie fără emoții, în primul său meci din 2022, și o va întâlni în faza următoare pe Gabriela Ruse (24 de ani, 87 WTA). 

"Mă bucur că am câștigat acest meci, din noiembrie nu am mai jucat nicio partidă. 2021 a fost poate cel mai greu an al carierei. Mă bucur foarte mult că m-am întors în Australia, această țară are un loc important în inima mea.

M-a ajutat perioada de pauză, presiunea a fost mare, uneori mă simțeam extenuată din punct de vedere psihic. Mă bucur că acum sunt sănătoasă și sunt gata de următorul meci, mă simt bine pe teren.

Am jucat cu Gabriela Ruse în urmă cu două luni, în România, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Sper să mă refac cât mai repede și să joc cel mai bun tenis al meu", a declarat Simona Halep, după meci.

  • Partida Simona Halep - Gabriela Ruse, din optimile de finală ale turneului Melbourne Summer Set 1, este programată în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 03:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.
Etichete: simona halep , gabriela ruse , destanee aiava

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă