Ce a spus Liviu Ciobotariu după ce fiul său, Denis, a fost exclus de Dan Petrescu din lotul lui CFR Cluj

1 lună in urmă 29

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Stoperul, transferat de la Dinamo în ianuarie 2020, în schimbul a 150.000 de euro, nu intră în planurile lui Dan Petrescu, cel care a decis să-l scoată inclusiv de pe lista trimisă la Liga Profesionistă de Fotbal, unde a fost înlocuit de atacantul Hadi Sacko.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj - FC Voluntari 1-0:

Ce a spus Liviu Ciobotariu după ce fiul său, Denis, a fost exclus de Dan Petrescu din lotul lui CFR Cluj

După meciul dintre CFR Cluj și FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor și tatăl lui Dennis, a vorbit despre situația fiului său.

Nu am vorbit cu Denis, nu am vorbit pentru că nu vreau să-l pun într-o situaţie delicată. De fiecare dată când vorbesc cu el, trebuie să vorbesc despre fotbal că nu avem despre ce să vorbim. Am preferat să nu vorbesc cu el despre fotbal.

Nu ar fi fost prima dată cânda joc împotriva lui, am mai jucat de două ori cand era la Dinamo, la fel, n-am vorbit şi într-un joc a jucat titular. Dar fiecare gestionează situaţia cum crede”, a declarat Liviu Ciobotariu, după meci.

Denis Ciobotariu a ajuns la echipa a doua

În săptămâna premergătoare meciului cu FC Voluntari, Denis Ciobotariu nici măcar nu s-a antrenat cu prima echipă a lui CFR Cluj, după cum a anunțat Bogdan Mara, directorul sportiv al clubului.

Dan Petrescu a spus ce s-a întâmplat. El a avut o discuție între patru ochi cu Ciobi, ca să evităm orice fel de scandal. Nu e mai bine să eviți aceste lucruri? Dan Petrescu a vrut să-l protejeze pe Ciobi. Doar în ultimele zile a fost la echipa a doua, s-a antrenat acolo.

Noi avem mulți jucători în lot. Cei care nu sunt convocați se antrenează separat înaintea unui meci. Ciobi a fost scos de pe lista LPF pentru campionat. Nu a fost scos din lot doar pentru meciul acesta. De două săptămâni este scos din lot, el oricum nu putea juca în campionat. A intrat Sacko pe listă și a ieșit Ciobotariu, deci nu a fost scos special pentru acest meci.

El oricum nu era în planurile lui Dan Petrescu pentru acest meci și nici nu poate să mai fie acum. A fost vorba să meargă la echipa a doua, ca să evităm orice discuție. Ciobi este un băiat de caracter", a spus Bogdan Mara, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Etichete: dan petrescu , liviu ciobotariu , denis ciobotariu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă