Ce a spus Ianis Hagi după golul care i-a adus un punct lui Rangers în Conference League! „E imposibil să ținem acest ritm!”

3 săptămâni in urmă 26

Ianis Hagi a înscris unicul gol al lui Glasgow Rangers în remiza obținută în Conference League în fața lui Brondby, rezultat 1-1.

Glasgow Rangers a reușit să obțină un punct în deplasarea de la Brondby, din etapa a patra a grupelor Conference League. Singurul gol al scoțienilor a venit din gheata lui Ianis Hagi, care a început meciul pe banca de rezerve și a fost trimis în teren de Steven Gerrard în repriza secundă.

Internaționalul nostru spune că este normal ca echipa lui să mai facă și pași greșiți deoarece este imposibil de ținut ritmul pe toate fronturile.

Ianis Hagi, modest după Brondby – Rangers 1-1

Cu toate că i-a adus un punct lui Rangers din întâlnirea cu Brondby, Ianis Hagi nu a dorit să intre în multe amănunte legate de golul său și a preferat să discute despre situația echipei. Internaționalul român spune că scoțienii sunt capabili de mai mult de atât, dar dă vina pe programul foarte aglomerat pentru rezultatele mai puțin convingătoare.

„Am intrat, am dat gol, e clar că noi ca şi echipa nu am fost foarte mulţumiţi după partidă avută. Am mers cu gândul de a câştiga şi pur şi simplu am ajuns într-o situaţie în care şi egalul era bun. Am reuşit să egalăm ca şi echipă, să jucăm mai bine în a doua repriză. Sparta a pierdut la Lyon, rămâne meciul decisiv şi cine va câştiga meciul ăla se va califica.

Deocamdată, comparativ cu sezonul trecut de Europa League, unde am câştigat grupa şi deja după trei-patru etape ştiam că ne vom califica, acum trebuie să suferim mai mult, dar asta e fotbalul. Când joci în trei-patru competiţii e imposibil să ţii pasul, să ţii acelaşi ritm. Deocamdată suntem bine şi, cu cât va trece timpul, cu atât vom avea rezultate din ce în ce mai bune”, a declarat Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

The post Ce a spus Ianis Hagi după golul care i-a adus un punct lui Rangers în Conference League! „E imposibil să ținem acest ritm!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă