Ce a spus Guardiola despre gestul lui Șovre, care a fugit după Haaland pe tunel și i-a cerut autograful

1 lună in urmă 28

  • Champions League: Bayern Munchen - PSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Champions League: Porto - Chelsea, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Owen Hargreaves l-a criticat pe Șovre în direct la BT Sport, spunând că "un oficial nu poate să ceară un autograf unui jucător", dar Guardiola a sărit în apărarea lui Șovre. Managerul lui Manchester City l-a lăudat și pe Ovidiu Hațegan pentru prestația sa:

"Am auzit că i-a cerut autograful, nu am văzut faza. Poate arbitrul este fanul lui Haaland. Poate a vrut să ia autograful pentru copilul său, nu e ceva anormal.

Brigada s-a descurcat briliant astăzi, nu pot să reclam nimic, nu a fost nicio problemă. Penalty-ul a fost întors cu ajutorul VAR, deci nu este nicio problemă. S-au descurcat perfect și au arbitrat ca la carte", a spus Guardiola, după victoria cu Borussia Dortmund.

Faza serii în Champions League! Arbitrul Octavian Șovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland după City - Dortmund

Borussia Dortmund a cedat pe final pe terenul lui Manchester City, dar Haaland a avut puterea să-i ofere autograful lui Șovre. Asistenul l-a oprit pe tunel, din drumul spre vestiare. Ovidiu Hațegan a condus la centru meciul de la Manchester, iar al doilea asistent a fost Sebastian Gheorghe.

VIDEO Rezumatul meciului Manchester City - Borussia Dortmund 2-1

Etichete: manchester city , pep guardiola , borussia dortmund , video champions league , octavian sovre , antrenor manchester city , erling haaland , octavian sovre erling haaland autograf
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă