Ce a spus Florin Niță despre revenirea în Liga 1 și aspectul care îl nemulțumește cel mai mult în România: ”E uluitor!”

1 săptămână in urmă 11

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Portarul echipei naționale a transmis că vrea să rămână la Sparta Praga, chiar dacă a devenit rezervă, în speranța că va redeveni titular, în locul lui Dominik Holec.

Florin Niță rămâne la Sparta Praga, chiar dacă a devenit rezervă

”Nu a fost foarte bine pe final de an, nu mi-a plăcut că am fost scos ţap ispăşitor după un meci. Eu sper că totul o să fie bine şi că voi reveni titular la Praga. Sigur că m-am acomodat într-un oraş atât de frumos, cu o istorie fantastică.

Momentan nu este cazul să mă gândesc la revenirea în Liga 1. Mă simt bine unde sunt şi cred că e bine să las lucrurile aşa cum sunt, nu să forţez eu mâna destinului”, a spus Florin Niță, pentru revista 100% Sport.

Meciul în urma căruia Florin Niță a fost scos din poarta Spartei Praga a fost înfrângerea cu Spartacko, 0-4.

Ce îl nemulțumește pe Florin Niță în România

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Întrebat care este aspectul care îl deranjează în România, Florin Niță a spus că traficul de pe DN1 și a oferit și un exemplu trăit.

Traficul de pe DN1. Şi nu exagerez cu nimic. Am făcut aproape trei ore între Predeal şi Sinaia, că mă gândesc că mai bine iei trenul şi nu mai ai probleme. Este uluitor”, a transmis Florin Niță.

Etichete: sparta praga , florin nita

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă