Ce a spus Edi Iordănescu despre posibilitatea de a ajunge selecționerul României

2 săptămâni in urmă 10

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Alături de fostul antrenor de la Panathinaikos, pe lista scurtă a Federației se mai află Edi Iordănescu și Adrian Mutu, de asemenea liberi de contract, care au activat ultima dată în Liga 1, la FCSB și U Craiova 1948.

Ce a spus Edi Iordănescu despre posibilitatea de a ajunge selecționerul României

Edi Iordănescu a anunțat că a purtat o discuție cu cei din conducerea Federației Române de Fotbal la finalul lunii decembrie, însă, până acum, nu a primit nicio ofertă concretă.

Foarte multe nu pot comenta, pentru că sunt ipoteze. Eu, ce am avut de spus, am spus și am fost transparent. Federația a abordat mai mulți antrenori, am fost și eu abordat, am avut niște discuții principiale la final de an.

Am văzut c-au avansat discuțiile cu Loți Boloni, nu știu stadiul discuțiilor. Am avut discuții exclusiv din străinătate, dacă voi avea din nou o discuție cu cei de la FRF, doar timpul o poate demonstra. Eu nu am o ofertă acum de la FRF”, a declarat Edi Iordănescu, la ProX.

Peisajele și lumea animalelor din Norvegia sunt de o frumusețe rară. Hai în vizită în Nordul Sălbatic pe DIGI Animal World, azi de la 22:00!

Edi Iordănescu a transmis și faptul că nu a fost printre primele variante luate în calcul de Federație l-a afectat.

Rănit e mult spus, dar cred că orice antrenor profesionist își dorește să fie prima soluție, e clar că e atunci e altă încredere, altă susținere, e și un sentiment de mândrie. Eu nu las sentimentele să-mi dicteze deciziile.

Am acceptat că există un prim val de antrenori în România cu ștate vechi, mă gândesc la Hagi, Dan Petrescu, Mircea Lucescu, Loți Boloni, Olăroiu, Răzvan Lucescu, e o categorie de antrenori cu performanțe, verificați, confirmați. E clar că eu nu sunt în această categorie, pentru că unii au 20 de ani în fața mea.

În valul doi de antrenori, unde i-aș încadra și pe cei tineri, sunt în vârful generației. Am mai bine de 10 antrenori de când antrenez, merg spre 300 de meciuri antrenate în Liga 1.

Am și niște performanțe, am antrenat CFR și FCSB, am acumulat o experiență care mă ajută. Te gândești că echipa națională are nevoie de un antrenor cu pricepere, mai ales că vine după ani în care n-au existat performanțe. Mi-aș dori să știu că sunt unul din fruntea listei”, a transmis Edi Iordănescu.

De ce sunt negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF pe punctul să cadă

Federația Română de Fotbal i-a propus lui Ladislau Boloni un contract valabil doi ani, cu un salariu de 300.000 de euro anual și un bonus substanțial în cazul calificării la EURO 2024.

Propunerea nu este, însă, pe planul antrenorului, care dorește un angajament de patru ani și salariu mai mare.

Etichete: edi iordanescu , selectioner romania

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă