Ce a spus Bruno Fernandes despre penalty-ul ratat, după ce Cristiano Ronaldo îi ceruse să îl lase pe el să execute

4 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Portughezul este unul dintre cei mai buni executanți ai loviturilor de pedeapsă din lume, transformând până la meciul de sâmbătă 21 din cele 22 de penalty-uri bătute de când joacă pe Old Trafford.

Bruno Fernandes a transmis un mesaj după penalty-ul ratat cu Aston Villa

Într-un moment crucial al meciului, Bruno putea restabili egalitatea pe final, însă Emi Martinez a reușit să-l facă să-și piardă concentrarea, astfel că a șutat mult peste poartă, lucru nemaivăzut până acum la lusitan. După meci, acesta a oferit o reacție pe rețelele sociale despre evenimentul pe care va dori să îl uite cât mai curând. 

"Nimeni nu este mai frustrat și dezamăgit decât mine pentru ratarea penalty-ului și înfrângerea ulterioară. Mereu mi-am asumat responsabilitățile și le-am îmbrățișat chiar și sub presiune în momente ca acestea. Astăzi, am eșuat.

Criticile și opiniile diferite au un rol important în fotbal. Am învățat să trăiesc cu ele, chiar să le folosesc pentru a mă motiva, și le consider o parte importantă pentru dedicarea mea de a nu mă opri niciodată din a deveni cel mai bun jucător care aș putea fi, pentru mine și pentru echipă.

Astăzi, mi-am asumat din nou responsabilitatea primită de când am venit la United și o voi face din nou fără nicio frică atunci când mi se va cere. Sunt un jucător care dă totul pe teren, cu o mare determinare. Și asta voi continua să fac.

Mă voi întoarce mai puternic pentru mine, pentru că astea sunt standardele pe care mi le impun, dar în primul rând pentru coechipieri și fanii care m-au susținut întotdeauna", a transmis fotbalistul.

"Tu bați, tu bați!". Cum a reușit portarul lui Aston Villa să-i enerveze pe Ronaldo, Bruno Fernandes și fanii lui United

Formația lui Ole Gunnar Solskjaer s-a văzut condusă după 88 de minute, când fundașul Kortney Hause a reluat cu capul în poarta lui David de Gea, după un corner. Manchester United a avut șansa egalării în minutul 90+3, când a beneficiat de un penalty. Bruno Fernandes a fost cel care a decis să execute, în ciuda faptului că pe teren se afla și Cristiano Ronaldo, însă acesta a șutat dezamăgitor, mult peste poartă.

Fanii lui Manchester United și mai mulți experți din fotbalul britanic consideră că Ronaldo ar fi trebuit să execute penalty-ul, la fel cum a lăsat de înțeles Emiliano Martinez (29 de ani), portarul lui Aston Villa, care, mai degrabă, a încercat să-i intimideze pe adversari, scrie The Independent.

Înainte de executarea loviturii de la 11 metri, Martinez s-a îndreptat către jucătorii lui Manchester United și a strigat: "Tu bați, tu bați!", făcând semn către Cristiano Ronaldo. Totuși, deși CR7 și-ar fi dorit să execute, Bruno Fernandes a luat mingea și a șutat mult peste poartă.

După ce United a ratat penalty-ul, goalkeeper-ul argentinian, care a câștigat Copa America în această vară, s-a întors către fanii lui Manchester din spatele porții sale și a dansat în fața acestora.

Etichete: penalty , manchester united , aston villa , bruno fernandes
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă