Ce a spus Antonio Cassano despre Valentin Mihăilă după golul marcat în Parma - AS Roma

1 lună in urmă 7

UCL: Real Madrid - Atalanta, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Manchester City - Borussia Monchengladbach, marți, 22:00, Digi Sport 2

Cassano spune că AS Roma s-a prezentat dezamăgitor pe "Ennio Tardini" și că reușita lui Valentin Mihăilă a schimbat jocul: "Pentru prima oară în acest an trebuie să spun că nu mi-a plăcut deloc cum a jucat AS Roma. Parma a început meciul într-o manieră defensivă, dar apoi a venit golul lui Mihăilă și totul s-a schimbat.

Jucătorii de la Roma au comis multe greșeli, niciodată nu erau primii la minge. Nu cred că a fost vreo problemă de ordin fizic, Fonseca nu poate invoca această scuză. AS Roma a arătat foarte rău la Parma, nu au reușit să producă nimic", a spus Cassano, citat de Parma Live.

"Parma romena!" Mihăilă, gol din pasa lui Dennis Man, cu AS Roma

Românii Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost decisivi pentru Parma, care a obținut o super victorie cu AS Roma în etapa a 27-a, scor 2-0. În minutul 9, Man a pasat, iar Mihăilă a marcat.

Pentru Parma a fost primul succes după aproape patru luni! Echipa românilor nu mai câștigase în Serie A de pe 25 noiembrie 2020.

VIDEO Rezumatul meciului Parma - AS Roma 2-0

Etichete: antonio cassano , dennis man , meciuri serie a , valentin mihaila , parma as roma , valentin mihaila parma , dennis man parma , serie a etapa 27
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă