Ce a simțit Dani Coman după ce Edi Iordănescu a lăsat Astra pentru CFR: "Nu voi mai lucra niciodată cu el"

2 săptămâni in urmă 1

WTA Miami: miercuri, 17:00, Digi Sport 2

Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Dani Coman a recunoscut că a fost supărat pe Edi Iordănescu și spune că nu va mai lucra niciodată cu el: "Nu știu dacă trebuia adus Neagoe mai devreme, am pierdut vreo lună și jumătate când trebuia să vină Edi Iordănescu. Nu a mai venit Edi Iordănescu și poate aia a fost greșeala pe care am făcut-o și pe care mi-o asum. Nu o să mai lucrăm împreună. Mi-a trecut supărarea, dacă mă văd cu el putem să vorbim, nu e nicio problemă. De lucrat împreună nu o să mai lucrăm.

Dani Coman: "Nu voi mai lucra niciodată cu Edi Iordănescu"

Am fost dezamăgit, pentru că l-am considerat un antrenor foarte bun și un prieten apropiat, un prieten la care țineam. De aici și dezamăgirea foarte mare. A încercat o explicație, dar n-am nevoie de explicații. Aia a fost greșeala pe care am făcut-o. Am pierdut o lună și jumătate în care am făcut două puncte. Apoi am luat decizia de a-l aduce pe Neagoe, pentru care am numai cuvinte de laudă", a spus Dani Coman, la Fotbal Club.

Răzvan Lucescu i-a transmis lui Dani Coman să-l ierte pe Edi Iordănescuz: "Nu știi cum merg lucrurile în viață. A fost o greșeală din partea lui, te-a încurcat, dar poate a avut și el interesul lui", a spus Răzvan Lucescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.


Astra se află pe locul 8, după 28 de etape, cu 36 de puncte. FC Botoșani ocupă ultimul loc de play-off, cu 38 de puncte.

Etichete: dani coman , antrenor astra , edi iordanescu , presedinte astra
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă