Ce a remarcat Mats Wilander după succesul Simonei Halep de la Melbourne: ”N-o va 'ucide nimeni'!”.

1 săptămână in urmă 14

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Fostul mare jucător de tenis suedez Mats Wilander a analizat parcursul Simonei Halep de la Melbourne și s-a arătat impresionat.

Galerie Foto

Mats Wilander, verdict după titlul Simonei Halep de la Melbourne

Mats Wilander a remarcat forma Simonei Halep și a transmis că sportiva din România va reveni cu siguranță în Top 3 mondial.

Simona Halep va fi foarte dificil de învins. Nu o să ucidă' pe nimeni pe teren în materie de putere, dar nu așa a câștigat cele două titluri de Grand Slam pe care le are în palmares. E foarte experimentată, nu e o jucătoare în vârstă, dar are experiență în comparație cu majoritatea adversarelor sale.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

E adevărat că nu are armele adversarelor sale, dar cred că depinde doar de ea dacă va mai câștiga titluri de Grand Slam. Apare mereu pe teren pregătită să lupte, va fi foarte greu pentru oricine o întâlnește.

Cred că Simona are șanse foarte mari să se lupte pentru cea mai înaltă poziție în clasamentul WTA. Cred că e mult mai simplu să fii sus în clasament decât să câștigi un Grand Slam. Ca să fii pe locurile 1, 2 sau 3 tot ce trebuie să faci e să fii constant.

Ca să câștigi un Grand Slam ai nevoie de noroc, ai nevoie să nu întâlnești o jucătoare precum Sabalenka, o tenismenă care lovește foarte puternic. Totuși, cred că încrederea ei crește de fiecare dată când e la un turneu major. Cred că va mai cuceri un titlu de Grand Slam și dacă continuă să joace ca până acum, va reveni în Top 3 WTA”, a spus Mats Wilander, potrivit Eurosport.

Ce urmează pentru Simona Halep după Melbourne Summer Set 1

După câștigarea competiției de categorie WTA 250 de la Melbourne, pentru Simona Halep urmează o săptămână de pauză, pentru că s-a retras de la Sydney.

Începând cu 17 ianuarie, Simona Halep va participa la primul Grand Slam al anului, Australian Open, disputat tot la Melbourne.

Etichete: simona halep , mats wilander , melbourne summer set 1

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă